Nagyvilág

Óriás fapéniszt láncoltak egy BMW-re

Ezzel nem a sofőr vezetési stílusára akarták felhívni a figyelmet.

A fából készült hatalmas falloszt ugyanis nem egy őrült módjára vezető férfi BMW-jére láncolták rá ismeretlenek, hanem egy őrülten vicces, és nagyon népszerű orosz ellenzéki humorista, Katja Romanovszkaja autóján jelent meg, a nő moszkvai lakása előtt. „Végre eljött a nap, amikor észrevették és értékelték munkámat” – írta az orosz kormányon a„KermlinRussia” nevű Twitter-oldalon „Persident Roissi” (Roissi Enlök) néven gúnyolódó nő Facebook-oldalán.

“Elismerték” az orosz kormányon gúnyolódó humorista munkáját
Fotó:Facebook

A New Republic cikke szerint a fafalloszt egy nagy fatörzsből faragták ki – a két golyót pedig hozzá illesztették – és olyan nehéz volt, hogy csak egy kisebb emelőgép segítségével tudták leemelni az autóról. A fapéniszt végül Romanovszkaja és párja lakásában helyezték el, de nem marad ott sokáig. Miután a fafallosz híre terjedni kezdett, jelentkezett náluk egy férfi, aki közölte, hogy szívesen megvásárolná, és saját költségén elszállítaná. „Egész gyűjteménye van falloszokból, és ez lesz a gyűjtemény egyik ékköve” – mondta el Romanovszkaja szerzőtársa a New Republicnak.

Az egész történet teljesen vicces lenne, ha nem lenne egy iijesztő eleme: az elkövetők tudták, hogy hol lakik az ellenzéki nő, ami nem túl megnyugtató egy olyan országban, ahol az ellenzékiek megfélemlítése (és megölése) nem számít szokatlan dolognak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik