Nagyvilág

Kormányfőként hetente hatszor szeretkezett

Silvio Berlusconi (Silvio Berlusconi)
Silvio Berlusconi (Silvio Berlusconi)

Dr. Libidótól kapta a csodakoktélt Berlusconi – írja a Bors.

Hetente hatszor szeretkezett Silvio Berlusconi, aki különleges libidóját egy ázsiai elixírnek köszönhette. Erről beszéltek a vágyait kielégítő kéjhölgyek. A most 76 éves Berlusconi elleni perben tanúként háremhölgyeit is beidézték. Vallomásaikból kiderült, Berlusconi időskori férfiasságát közelmúltban elhunyt orvosának, a dr. Libido becenevű Umberto Scapagnininek köszönhette. A Nápolyban praktizáló doktor egy elixírt készített számára.

A volt olasz kormányfő kérése az volt, hogy hetente hatszor tudjon szeretkezni, de kért egy extra koktélt is, ha milánói villájába kurtizánokat hívott. Az elixír ázsiai gyökérkivonatokból és fehérjékből álló elegy volt, ezt gyakran hölgyvendégek keverték ki számára. A koktél összetevőire nem derült fény. Általában húsz lány szerepelt a vendéglistán, Berlusconi pedig azt kérte Scapagninitől, hogy férfiassága „ne hervadjon le a tizediknél”.

A kormányfő kisegítő szerek nélkül nem tudott alapos munkát végezni, többször elaludt az együttlétek alatt. Egyszer légzési nehézségei voltak, „furcsán szuszogott” – mondta egyik vendége. Olyannyira furcsán, hogy a vágyait éppen kielégítő kéjhölgy azt hitte, szívrohama van. De nem aggódott túlságosan, mert a kialkudott összeget már a parti kezdetén megkapta.

Berlusconi korábban azt állította, soha nem fizetett a szexért. Videoüzenetében még kormányfőként  úgy fogalmazott: „Eleve abszurd a feltételezés, hogy fizetnék a szexért. Ez olyasmi, ami eddigi életem során egyszer sem fordult elő velem. Véleményem szerint degradáló lenne rám nézve.” Néhány napja Karima El Mahroug – művésznevén Szívtipró Ruby – is tagadta, hogy pénzért létesített szexuális kapcsolatot Berlusconival. A 21 éves nő a milánói bíróság előtt követelte, hogy őt is hallgassák meg, tisztázhassa kapcsolatát a volt kormányfővel.

„Nem vagyok prostituált. Ezt senki sem tudja bizonyítani. Pénzért soha senkivel nem volt szexuális kapcsolatom, Silvio Berlusconival sem. Berlusconi ellen háború folyik, és a sajtó őt támadva engem bántott, az ügyészek is lélektani nyomást gyakoroltak rám. Én vagyok a sértett fél, nem akarom, hogy az életem tönkremenjen. Veszélyes játékba keveredtem” – mondta könnyezve. Hozzátette, hogy a per miatt mindenki prostituáltnak tartja. Táblát tett a bíróság elé „védekezni akarok a hazugsággal és az előítéletekkel szemben” felirattal.

Ruby négy évvel ezelőtt 14 alkalommal lépett fel az akkori kormányfő Milánó közeli villájában rendezett partikon. A mostani tárgyalást április 22-ig felfüggesztették, mivel Berlusconi védelme a milánói bíróság elfogultságára hivatkozva a per áthelyezését kérte Bresciába. Erről a következő hetekben a semmítőszék dönt. A volt olasz kormányfő régóta azt hangoztatja, hogy voltaképpen az őt üldöző „kommunista milánói ügyészek áldozata”. Szerinte az „ügyészség az olasz demokrácia rákos daganata. Az igazságszolgáltatást az ügyészek ismét a politikai ellenfeleikkel való harcra használják fel.”

Berlusconi ügyvédei korábban bejelentették, hogy a kormányfő ellen hatalommal való visszaélés és kiskorú prostituálttal való kapcsolat miatt induló perre többek között a népszerű amerikai filmsztárt, George Clooneyt is beidézték tanúként az olasz külügyminiszter és több showgirl társaságában. A színész az ügyvédek tájékoztatása szerint azért került a tanúk listájára, mert Ruby azt állította: egyszer látta őt Berlusconi egy partiján olasz barátnőjével, Elisabetta Canalis színésznővel, és szeretnék kifaggatni, mi igaz ebből. Az ügyészség ezzel kapcsolatban már kikérdezte Canalist, aki tagadta, hogy megfordultak volna Clooneyval a kormányfő bármely partiján.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik