Nagyvilág

Egy csók lett a popsztár végzete

Vietnám leghíresebb popsztárja azzal verte ki a biztosítékot, hogy egy szerzetest csókolt szájon. És azzal, hogy mindezt férfiként tette.

A 41 éves Dam Vinh Hung egy üveg konyakot kínált eladásra a legtöbbet ígérőnek egy Ho Si Minh-városi jótékonysági rendezvényen, ahol egy sürgős műtétre szoruló rákbeteg javára gyűjtöttek pénzt hírességek. Az énekes egy csókot is ígért a flaska mellé a győztes licitálónak.

Az italért végül két buddhista szerzetes ajánlotta a legtöbbet, háromezer dollárnak megfelelő összeget, amely háromszorosa volt a kikiáltási árnak. Ígéretét valóra váltva Dam Vinh Hung az egyik szerzetesnek kezet csókolt, a másikat pedig szájon csókolta.

A szokatlan eseményről készült fotó felkerült a közösségi hálókra, ahol elmarasztaló kommenteket váltott ki.Az ügyben megszólalt a kulturális minisztérium előadóművészeti osztályának vezetője is, aki kijelentette, hogy “buddhista szerzeteseket nem illik megcsókolni”, és aki szerint “a vietnámi társadalom nem tolerálja a homoszexuális csókot”.

Az énekes bocsánatot kért és azzal védekezett, hogy a szerzetest annak kifejezett kérésére csókolta meg a színpadon, ennek ellenére három hónap fellépési tilalom és 200 dollár pénzbüntetés fenyegeti. A megcsókolt szerzetesek a kolostorukban vezekelnek, ahol három hónapra megtiltották nekik a kapcsolattartást a külvilággal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik