Élet-Stílus

Úgy csókolsz, mint egy állat?

A szex előszobájaként is szokták emlegetni, épp ezért nem mindegy, hogyan közelítesz. Már ha szeretnél beljebb kerülni...

Nincs annál felkavaróbb érzés, mint amikor két csókra szomjazó ajak végre találkozik… Bár néha jobb volna, ha ez sosem történne meg, mivel „az úgy csókol, mint egy állat” nem mindig jelent dicséretet. Íme egy kis gyűjtemény a csókok állatkertjéből – szólj, ha valamit kifelejtettünk!

Gyík: Száraz ajkairól és mozgékony nyelvéről ismerhető fel. Legalább olyan izgató vele csókolozni, mintha egy hüllővel kerülnél közelebbi kapcsolatba: apró kis nyelvcsapásokkal halad, előbb szédülsz el tőle, mint a karjaiba.


A gyík lesben áll – Fotó: Shahroozporia

Kutya: A rettenet maga, hiszen mielőtt egyetlen korty levegőhöz jutnál nyál borítja az arcodat a homlokodtól az álladig, a jobb füledtől a balig. Ezt a csókot csak egy kamaszodó bernáthegyi oszthatja autentikusabban. Egyszerre ijesztő és gusztustalan élmény.

Kobra: Lesből támad ez a „csókmester”, hiszen az egyik pillanatban alig közeledik egymáshoz a szátok, a következőben már a manduláidat számolja a nyelvével dugattyúszerű lüktetéssel. Ha minden területen ilyen finom és óvatos, ez az este akár az ügyeleten is végződhet!

Tasman ördög: Milyen fincsi tud lenni, ha az ember nyakát óvatosan megharapdálja valaki, de amikor úgy esik neki, mint valami őrült menyét, az azért több mint ijesztő.

Anakonda: Ezek az emberek az óriáskígyóhoz hasonlóan képesek kiakasztani az alsó állkapcsukat és egészben lenyelni az áldozatukat. Csók esetén a szájukba kerül mindkét ajak, az orr, az áll, a homlok és így tovább, majd jöhet a több hetes emésztés.


A doktor hal mindent megtisztít, ami útjába kerül – Fotó: Shutterstock

Doktor hal: Halpedikűr a szájban, több mint kiábrándító! Márpedig van, aki azt hiszi, hogy szexi, ha nyelvével letapogatja a másik fogait, amitől az jó esetben csak meghökken.

Cinege: A doktor hal közeli rokona, de még a fogakig sem jut el, csupán az ajkadat csipkedi. Mindig azt hinnéd: na, most! De nem, így a kettőtök kapcsolata megmarad a baráti szinten…

Komodói sárkánygyík: Halálos leheletével bármikor képes gyilkolni – például a vágyat, a szerelmet. Az esetek többségében annyi a mentsége, hogy valószínűleg beteg, de akkor ne randizni, hanem inkább orvoshoz menjen, ezzel nem csak másokat, magát is megkíméli a kellemetlen helyzetektől.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik