Nagyvilág

Feltámadt egy halott az ukrán metálzenétől

Egy halottnak nyilvánított férfi éktelen dörömbölése és rikácsolása futamított meg egy hullaházban próbáló ukrán metálzenekart.

Egy metálbanda próbája közben dörömbölni kezdett egy elhunyt az egyik Krím-félszigeti kórház hullaház fagyasztókamrájának ajtaján – adta hírül pénteken az ukrán TSZN országos televíziós híradóműsor. A zenekarnak a kórház igazgatósága engedélyezte az egyik pincehelyiség használatát, mondván: ott senkit nem zavarnak. Egy halottnak nyilvánított férfi azonban másképpen vélekedett, és a zajra felocsúdva éktelen lármát csapott a hűtőkamrájában, fennhangon követelve a szabadon bocsátását.

Az együttes tagjai természetesen hanyatt-homlok menekültek ki a pincéből, hátrahagyva sátánista motívumokkal díszített gitárjaikat, hangfalaikat és dobfelszerelésüket. A feléledt „zombit” a kórház ápolói mentették ki szorult helyzetéről, akiről kiderült, hogy gyakorlatilag szó szerint holtrészeg volt, amikor a rendőrök beszállították a kórházba, ahol a felületes orvosi vizsgálat során nem észleltek nála életjeleket, ezért halottnak nyilvánították. A zenekar által keltett éktelen zaj azonban valahogy magához térítette, mielőtt a hullaház fagyasztója jégkockát nem csinált belőle.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik