Közélet

Alsónadrgában menekült a betörő

Szinte meztelenül volt kénytelen menekülni egy ukrán betörő, aki úgy gondolta van ideje egy fürdésre is egy családi ház kifosztása közben.

Az ukrán betörő pár perce szállhatott ki a fürdőkádból, és éppen a tulajdonos szőrtelenítő készletével borotválkozott teljes nyugalomban, amikor hazaérkezett a családi házban egyedül élő 29 éves nő, aki a fürdőszobából kiszűrődő hangokra let figyelmes. Miután rányitott a csaknem teljesen mezetlen férfira, sikoltozva kimenekült a családi ház udvarára, és mobilján azonnal értesítette a rendőrséget  – írta a Korreszpondent.net.

A betörő ezalatt ruháit és a hölgy aranyékszereit magához véve az utcai ablakon keresztül elinalt. A helyszínre kiérkező járőrök forró nyomon eredtek a nyomába, és perceken belül elfogták a menekülő betörőt. Nem volt nehéz dolguk, mert a járókelők kedélyes szívességgel mutatták, hogy merre rohant az alsógatyás gyanúsított, aki csupán a szomszédos utcáig jutott el.

Ukrajnában legutóbb Luhanszkban akadt példa hasonlóan mókás bűnesetre. Ott egy 20 éves, erősen ittas betörő egy ruhaboltba hatolt be éjszaka, s miután kedvére kiöltözött, édesen elaludt az egyik próbafülkében, ahol a tulajdonos ébresztette fel, néhány rendőr kíséretében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik