Közélet

Fideszes polgármester a Borkai-ügyről: Morálisan elfogadhatatlan, ami történt

A botránynak van egy piszkos magánéleti része, amit a családon belül kell rendezni és nem tartozik a közre – mondta Ughy Attila, a 18. kerület fideszes polgármestere az ATV Egyenes beszéd című műsorában arra a kérdésre, hogy le kellene-e mondani Borkai Zsolt győri polgármesternek.

Borkai-ügy: győri polipról és évi 1 milliárd kilopott pénzről ír a titokzatos blogger
A fideszes városvezetőt újabb vádak érték, ezúttal nem magánéleti vonalon.

Mint mondta, akikről ilyen ügyek kijönnek, azoknak ezek a közéleti ellehetetlenüléssel egyenlők, majd hozzátette, hogy ha a közösség bízik a polgármesterben, illetve el tud tekinteni efölött, az már az ő ügyük.

Ughy szerint morálisan nem fogadható el egyik esetben sem, ami történt – utalva itt a győri, budaörsi és a kispesti botrányokra egyaránt. A kispesti ügyekkel kapcsolatban elmondta, hogy személyesen ismeri az eset szereplőit, és mivel a két kerület szorosan kötődik egymáshoz, nagyon szomorúnak tartja a helyzetet.

A 18. kerületi kampánnyal kapcsolatban a polgármester arról beszélt, hogy a családokon átívelő fejlesztéseket szeretnék folytatni, mivel úgy gondolják, nemcsak infrastruktúrába kell egy kerületben fektetni, hanem az emberi kapcsolatokba is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik