Közélet

Győr ellenzéki polgármesterjelöltje: Az eddig megjelent videók Borkai magánéletéhez tartoznak

Az első napok megleptek bennünket. Nőként és anyaként nekem ebben nehéz megszólalnom, hiába vagyok polgármesterjelölt. Győrnek tisztességes városvezetésre van szüksége, a hűségre és a családi szeretetre. Az eddig megjelent videók, úgy gondolom, a polgármester magánéletéhez tartoznak. Addig, amíg a korrupciós dolgok ki nem derülnek, a politikának nincs dolga vele. A többit eldönti a családja és a választópolgárok.

– mondta Borkai Zsolt kiszivárogtatott szexvideóival kapcsolatban Glázer Tímea, Győr ellenzéki polgármesterjelöltje az Azonnali megkeresésére.

Mint mondta, a DK-nak sem az országos vezetői, sem a tagjai nem voltak jelen azon a hajón, tehát belső körökből felvételről van szó. Ez is bizonyítja, hogy nem ők szervezik ezt.

Hozzátette,

nekem a polgármester nem az ellenségem, hanem az ellenfelem. Akárhány alkalommal kerestem őt a választókörzetekkel kapcsolatos választói panaszokkal vagy kérdésekkel, mindig tisztességesen és korrektül segítette a munkámat.

Példaként említette a győrszentiváni Nagyhegy lebetonozását, a Tölgyes utca világítását. Ezekben az ügyekben állítása szerint Borkai korrekt volt, partner volt, tisztességes volt.

Arra a kérdésre, hogy a szivárogtató által belengetett korrupciós történetekről van-e esetleg valami információjuk, Glázer Tímea úgy felelt,

a földmutyiról mi is tájékoztattuk a sajtót évekkel ezelőtt. Hogy még mi derül ki, nem tudom megmondani.

Két magánrepülő is van Borkai barátai birtokában
A szexbotrányba keveredő győri polgármester maga is vezette az egyik gépet, a fedélzetén az Audi vezérével és Szijjártó Péterrel.

Kiemelt kép: MTI/Mónus Márton

Ajánlott videó

Olvasói sztorik