Közélet

Buzizott egy öblöset a fideszes Simonka, majd eltűnt a bejegyzése

A képviselő gondolkodása nem tűnik összetettebbnek egy hőbörgő kommentelőénél.

Szombaton zajlott a Budapest Pride idei felvonulása sok vidám résztvevővel és szivárvánnyal. A vidám embereket és a szivárványt gyűlölő emberek által állandóan vizionált boás és tangás férfiakat nemigen lehetett látni, ennek ellenére a fideszes Simonka György a hvg.hu szerint azt írta ki Facebook oldalára, hogy

Valahogy a Pride képeibe botlottam a telefonomon, kevésen múlott, hogy ne essen ki a kezemből a telóm. Szerintem, ezeknek a buzeránsoknak a többsége nem magyar ember! Ide jönnek provokálni. Ezt szó nélkül hagyni,…hát nem tudom. Szerintem: a családhoz igenis egy nő és egy férfi kell. A környezetemben élők, velem együtt óriási többségben gondolják úgy, hogy a házasság szentségét veszélyeztetik az ilyen deformált gondolkodású, nyílt színi provokációk.

A bejegyzés azóta eltűnt, vagy azért, mert sértette a Facebook közösségi szabályzatát, vagy azért, mert Simonka magától is rájött, hogy nem egy hőbörgő kommentelő szintjén kellene kezelnie a kérdést.

Fotókat egyébként mi is közöltünk a rendezvényről, eszerint a képviselő úrnak azért esik ki a kezéből a „teló”, mert vannak, akik jól merik érezni magukat az engedélye nélkül. Áldassék a gyümölcs!

Pride: vonulás az egyenlőség felé vezető úton - Fotók
Vidám hangulatú, színes karnevál volt az idei rendezvény.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik