Közélet

Lázár János egyszer sem sorosozott, elismerte, Orbán sem hibátlan

Így kampányolt városában a miniszter a fideszes polgármester-jelölt mellett.

A Magyar Nemzet is ott volt a Hódmezővásárhelyhez tartozó Kútvölgy lakossági fórumán, ahol Lázár János hosszan sorolta, miért érdemes Hegedűs Zoltánra szavazni. Főleg a „város fejlődése érdekében”, mert az a jó polgármester, aki szövetségeket tud kötni.

Nem kell feltétlenül szeretni Orbán Viktort, ő sem hiba nélküli ember, de 1994 óta folyamatosan Hódmezővásárhely szövetségese ellenzékben és kormányon is.

A miniszter szerint a jó polgármester nem hazudik, mert míg egy országos politikus szavait kétkedve hallgatják, azt komolyan veszik, amit ő mond. A jó polgármester dolgozik, hogy kiérdemelje a bizalmat, márpedig ő Hegedűs apjával húsz éven át dolgozott, ő „komoly és stabil ember”, ezért

genetikai alapon az a feltételezésünk, hogy a Zoli is rendben van.

A miniszter szerint akkora most a felhajtás, már-már azt várja, hogy a CNN és a BBC élőben kapcsolja Hódmezővásárhelyt, de reméli, hogy a választás  után megteremtődnek az „értelmes munka” feltételei.

A miniszter a fórumon beszélt az illegális bevándorlásról, de egyszer sem ejtette ki Soros György nevét, a „Stop Soros” törvénycsomagnál pedig hallgatóit jobban érdekelte, hogy néhány utcába nem jut el a betegszállító, kicsi a buszmegálló és a kuka, és nagy károkat okoznak kóbor kutyák.

Kiemelt kép: MTI / Koszticsák Szilárd

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik