Közélet

Lehallgatják Soros György munkatársait

soros-gyorgy(210x140).jpg (Array)
soros-gyorgy(210x140).jpg (Array)
Ezt mondta a Nyílt Társadalom Alapítvány szóvivője, aki teljesen méltatlannak tartja a kormány eljárását.

A Hír TV Egyenesen című műsorában Csontos Csaba azt mondta, Soros György rengeteget tett Magyarországért, ezért méltatlan, hogy megkérdőjelezik magyarságát, lehallgatják munkatársait, és nemzetbiztonsági kockázatnak tekintik. A Nyílt Társadalom Alapítvány szóvivője megvette – ő el is olvasta – az UFO-kutató által jegyzett milliárdosról szóló könyvét, amiből a Fidesz ötezer példányt rendelt.

Soros György illegitim kitiltásokkal gáncsolja a magyar demokratikus diktatúra szárba szökkenését (Array)
Betárazott a Fidesz Soros-könyvből
5000 kötetet rendelt kedvezményesen a 114 fős parlamenti frakció. A könyvpiacon is folytatódik a harc Soros György ellen.

Csontos Csaba úgy látta, a George Soros című könyv azt akarja érzékeltetni, hogy Soros György nem magyar, ahogyan korábban a szélsőjobboldali média „Imre Kertésznek” nevezte Kertész Imrét, megfosztva ezzel a magyarságától.

Itt jelezném: Soros György a mai napig magyar állampolgár is

– közölte a szóvivő. Szerinte hiába örül a Fidesz az ellenkampánynak, a nyílt társadalom párbeszédre épül, nem kamu konzultációkra, ők akkor is elmondják az igazságot Soros György tevékenységéről, ha ezzel további kommunikációra gerjesztik a kormányzatot.

Az erőviszonyok nem kiegyenlítettek, mert a kormány annyit költ a Soros elleni propagandára, amennyit ők egy év alatt használnak fel támogatásokra.

Ők nem hülyíteni akarják az embereket. Az értelmes hírfogyasztókkal próbálnak kommunikálni és szerinte a becsültnél jóval több a józanul gondolkodó ember, mert sokan lettek bizonytalanok, nem csak Soros György miatt.

Csontos szerint a legfelháborítóbb, hogy nemzetbiztonsági kockázatnak nevezik úgy a milliárdost, hogy közben a vádakat alapozó információkat titkosítják.

Ezt egyébként hol nyomozták ki, Brüsszelben? Ott is lehallgattak újságírókat, civileket?

– tette fel a kérdést a szóvivő, aki emlékeztetett, a rendőrség mondta ki, hogy sem a milliárdos, sem az általa támogatott szervezetek nem jelentenek veszélyt az országra.

A rendőrség nem nyomoz a Soros-terv miatt
Mirkóczki Ádám szerint a kormánynak rendőrségi papírja van arról, hogy hazudik.
Mirkóczki: Még több közpénz mehet közveszéllyel riogatásra
Mirkóczki Ádám szerint van még idő, hogy mindenki visszaküldje a „kamukonzultációt."

Ajánlott videó

Olvasói sztorik