Közélet

Bébiszitterként dolgozott a trafikoslány gyilkosa

trafikos (trafikos)
trafikos (trafikos)

B. Péter pár nappal ezelőtt költözött el otthonról. Az apa szerint fia nem erőszakos természetű.

Az elmúlt időben bébiszitterként keresett pénzt B. Péter, az a 20 éves férfi, aki Kaposváron több késszúrással megölt egy lányt egy trafikban.

Nem volt büntetve soha, kisebb balhéi sem voltak, nem is volt erőszakos természet – nyilatkozta a Blikknek az apa, aki azt is elmondta, hogy fia pár nappal ezelőtt költözött el otthonról. B. Péter apjával és anyjával, a Kaposvár melletti Sántoson élt.

A Bors azt írja, hogy szerda délután a férfi felvette a kék munkásruhát, arcára sálat tekert, a zsebébe pedig elrejtette a kenyérvágó kést, majd felszállt egy Kaposvár felé tartó buszra.

A város Fő utcáján sétálgatott, közben a kiszemelt dohányboltot figyelte. Zárás előtt negyed órával belépett a boltba, és az eladó lánytól a napi bevételt és az üzlet kulcsát követelte. G. Fruzsina minden ellenállás nélkül átadta a kasszában lévő 22 ezer forintot, és a kulcsot is.

B. Péter tette után kevesellte a szerzett pénzt, ezért újabb trafikokat akart kirabolni – írja a lap. Tervét az hiúsította meg, hogy a kiszemelt üzletekben nagy volt a forgalom. Apja munkásruháját a városligetben rejtette el, a 30 centiméter hosszúságú kést pedig bedobta a Tesco mögötti tóba.

A Bors szerint sem alkohol, sem kábítószer hatása alatt nem állt B. Péter, akit csütörtökön fogott el a rendőrség. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik