Közélet

Összeomlott a torkon szúrt trafikoslány családja

A kaposvári gyilkosság a lány vőlegényét is megrázta. Az elkövetőt elfogták, Lázár János reformokat pedzeget.

“A családunk összeomlott. Nem merem megnézni a gyilkos fotóját. Nem is fogom” – mondta a Blikknek a 21 évesen, egy kaposvári dohányboltban megölt G. Fruzsina testvére. Nemcsak a családot viselték meg a történtek, vőlegénye, akivel öt éve jegyezték el egymást, nemrég köszönő üzenetet tett közzé a Facebookján, amiben a sok támogatásért hálálkodik.

A lap szerint a trafik biztonsági kameráinak felvételei annyira véresek és durvák, hogy szándékoltan nem hozták azokat nyilvánosságra. Ellentétben az utcai kamerákkal, amikkel már közölhető felvételek készültek. A gyanúsítottat csütörtök délután a Kaposi Mór Oktató Kórház urológiai osztályáról vitték el a rendőrök, ugyanis az itteni dolgozók felismerték őt. A rendőrök azóta kihallgatták a 40 év körüli férfit.

A Blikk megjegyzi, ezúttal is szerepe lehetett a támadásban annak, hogy a nemzeti dohányboltokba nem lehet belátni, mivel jogszabály írja elő az ablakok lefóliázását vagy legalább lefüggönyzését. Így ha bent történik bűncselekmény, azt senki se látja. Ezért se szeri, se száma a trafikrablásoknak. Lázár János MIniszterelnökséget vezető miniszter közölte: ha a nyomozás kideríti, hogy a gyilkosságban szerepe volt a fóliázott kirakatnak, módosítják a jogszabályt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik