Közélet

Huszonkétezer forintért kellett meghalnia a trafikoslánynak

kaposvari-trafikos-gyilkos(960x640).jpg (kaposvári trafikos gyilkos)
kaposvari-trafikos-gyilkos(960x640).jpg (kaposvári trafikos gyilkos)

A brutális támadó bár megkapta a követelt pénzt, úgy döntött, megöli a fiatal eladót.

Egy mindössze 20 éves, érettségi előtt álló fiatal ölt Kaposváron. Két-három napja döntötte el, hogy elköltözik otthonról, ehhez azonban pénzre volt szüksége. Az az ötlete támadt, hogy kirabol egy dohányboltot. Szerda délután érkezett Kaposvárra, ekkorra már felkészült: magához vett egy kést, apja munkaruháját az eltűnéshez, és álarcot is készített a pólójából. Ezután ment be a Fő utcai trafikba, ahol kérte a 20 éves eladónőt, hogy adja át neki a pénzt. Bár megkapta, amit akart és még a kulcsait is elvette, arra jutott, hogy nem tud elmenekülni a rendőrök elől, ezért ölte meg a lányt több késszúrással. Miután végzett vele, lekapcsolta a villanyt, bezárta a bolt ajtaját és elsétált a zsákmányával: összesen 22 ezer forinttal.

.

A rendőrség sajtótájékoztatóján elhangzott: a támadót a kamerafelvételek segítségével sikerült azonosítani, és rengeteg segítséget kaptak a lakosságtól is. Csütörtökön, délután 1 óra körül fogták el a fiatalt. Először otthon keresték, ám végül nem ott találtak rá, hanem egy kórházban, ahol egy kisebb sebészeti beavatkozáson esett át. Az egyenruhások szerint nem tudta, hogy hajtóvadászat folyik ellene – számolt be tudósításában a  kapos.hu

A rendőrség szerint további trafikrablásokat tervezett.

Ahogy arról beszámoltunk, a 20 éves lányt szerdán ölték meg, a támadóról a rendőrség csütörtök délelőtt közölt képet, valamint személyleírást. A korábbi sajtóhírek még arról szóltak, hogy egy 40 év körüli férfi lehet a gyilkos. 

A lány családja a történtek után összeomlott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik