Közélet

170-nel ment falnak egy autó Érden

baleset (baleset, )
baleset (baleset, )

Az autó 170-nel hajtott végig a város egyik kis utcáján, a száguldásnak azonban szörnyű vége lett: a Mercedes rommá törve állt meg egy ház kertjében.

A kocsi átugratott egy kerítés betonlábazatán, átszakította a vaskorlátokat, majd földet ért a kertben. A benne ülő három férfi életét vesztette a balesetben – írja a Blikk. A hozzátartember, a sofőr K. János (†53), barátja, Bertalan (†49) és Pribéli Norbert (†28) odavesztek a balesetben. A hozzátartozók nem hiszik, hogy egyszerű balesetről volt szó: szerintük autós üldözés okozta a tragédiát.

Fotó: MTI / Mihádák Zoltán

Norbert testvére úgy tudja, a Mercedest nem csupán leszorították, de előtte üldözte is egy másik, ismeretlen autó. Szerinte ezt igazolja az is, hogy a szemből a kerítésnek ütköző autó egyik hátsó lámpája is megsérült: mintha előtte valami nekiütközött volna.

A sofőr, K. János a baleset előtt telefonon hívta Bertalant, és azt kérte, tartson velük, mert baj van, és hozzon egy baseballütőt is – mondja az asszony. Az ügy részletei még a rendőrség számára sem világosak. Az egyik szemtanú szerint a balesetet követően, még a rendőrök kiérkezése előtt, egy nagyjából tucatnyi emberből álló csoport kutakodni kezdett a kerítésnek csapódott Mercedesben, majd sietve távoztak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik