Gazdaság

Akadoznak a magyarorszag.hu szolgáltatásai

Problémás a magyarorszag.hu egyes szolgáltatásainak elérése – hívta fel a figyelmünket Ruszin Zsolt. Az adószakértő szerint már a hétvégén is szakadozott a rendszer, például a tárhelyet és a KAÜ-t (Központi Azonosítási Ügynök) sem lehetett folyamatosan elérni, illetve időnként csak hosszas „gondolkodás” után jöttek be a szolgáltatások. Kipróbáltuk, a tárhely nekünk sem jött be, hibazüzenetet kaptunk.

Megnéztük, az üzemletetési oldal híreinél nem találtunk jelzést arról, hogy probléma lenne. Próbáltuk hívni a 1818-at, ám azt mondták be, hogy minden munkatárs foglalt, így emailen érdeklődtünk a hiba okáról, és hogy mikorra várható a helyre állás.

Frissítünk!

A NISZ Zrt. válasza február 22-én kedden, délután egy óra előtt érkezett meg. Azt írták, 2022. február 21-én, a délelőtti órákban fennakadások voltak tapasztalhatók a „tarhely.gov.hu” oldal működésében, melynek következményeként a felhasználók egyes szolgáltatásokban lassulást érzékelhettek. A megszokottól eltérő válaszidőt, a belépésnél történő azonosítási folyamat lassulása okozta. Hozzátették, a szolgáltatás üzemeltetését végző szakembereik folyamatosan dolgoztak a hiba elhárításán és 2022. február 21.-én 14.00 órától szolgáltatásaik ismét a megszokott minőségben voltak  használhatók.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik