Gazdaság

Csányinak gyűjtenek, hogy ne Mészáros legyen a leggazdagabb magyar

Azt szeretnék, ha az újra az OTP elnök-vezérigazgatója lenne az első.

A 168 Óra szúrta ki, hogy a Facebookon adománygyűjtés indult Csányi Sándornak. Azt szeretnék, ha visszaszerezné az első helyet Mészáros Lőrinctől a leggazdagabb magyarok listáján. A jelek szerint van, akinek nem tetszik, hogy a Forbes szerint az egykori felcsúti gázszerelő lett Magyarország leggazdagabb embere.

Az adományokat február közepéig a felcsúti Pancho Arénába várják.

Adománygyűjtés Csányi Sándor számára, hogy visszaszerezze az első helyet Mészáros Lőrinctől a leggazdagabb magyarok listáján. Sokan vagyunk, de nem elegen. Mindenki hozzon magával még egy embert. Ha közösen összefogunk sikerülhet és megválaszthatjuk magunknak saját oligarcháink!!!”

A Forbes Csányi Sándor vagyonát 317,2 milliárdra, Mészáros Lőrincét 381,3 milliárd forintra becsülte, tehát az OTP-vezérnek több mint 65 milliárd forintot kellene összedobniuk azoknak, akiknek nem tetszik Mészáros sikere, amelyben

bizonyára szerepet játszik a Jóisten, a szerencse és Orbán Viktor személye.

Mészáros Lőrinc totális diadalát hozta 2018
2018 is Mészáros Lőrinc éve volt, idén azonban az egykori gázszerelő ligát váltott: meghódította a tőzsdét, megszerezte Simicska Lajos egykori birodalmát, a leggazdagabb magyar lett, és az se fékezte szárnyalását, hogy kiderültek luxuspassziói.
Csányi kisegérként dübörög Orbánnal, aki az elefánt
Az OTP elnök-vezérigazgatója az [origo]-nak így jellemezte kapcsolatát a miniszterelnökkel.

Kiemelt fotó: Marjai János / 24.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik