Gazdaság

A takarítómogul és egy zűrös múltú cég brillírozott a vérellátó tenderén

Az Országos Vérellátó Szolgálat számos részből álló takarítási közbeszerzésén 4 pályázó indult, közülük a takarítómogulnak számító Jánosik és Társai Kft., és a korábban zűrös ügybe keveredett, szintén nem kispályás T.O.M. Controll 2001. Zrt. nyerte az összesen csaknem 350 millió forintos munkákat.

Az ár egyébként 90 százalékban volt döntő szempont, a minőségi kritériumokat 10 százalékban vették figyelembe a beadott ajánlatok alapján.

A feladat egészségügyi intézmények helyiségeinek fertőtlenítő takarítása és irodahelyiségek takarítása számos helyszínen. Napi, heti, havi takarítás és soron kívüli, eseti takarítás végzése is szükséges lesz, valamint esetenként megszabott menetrend szerint ügyeleti munkákat is el kell majd végezni. A takarítást dokumentálni is kell.

Opcionálisan 30 százalékkal hízhat is a munka, ha a megrendelő úgy dönt.

Kiemelt kép: Az Országos Vérellátó Szolgálat szegedi regionális központjának 2015-ben elkészült új épülete. Pécsett és Szegeden összesen 3 milliárd forint európai uniós és hazai forrás felhasználásával került új épületbe a regionális vérellátó központ. MTI / Kelemen Zoltán Gergely

Ajánlott videó

Olvasói sztorik