Élet-Stílus

Munkájáról mesélt egy meztelen takarítónő

24.hu
24.hu

2018. 04. 03. 11:58

Sia Rodney, a 28 éves, háromgyermekes anya az angliai Derbyben él, és takarítónőként dolgozik. Magánházakhoz jár, rendet és tisztaságot varázsolni, anyaszült meztelenül. Azt mondja, csak viccből kérdezte meg a párját, hogy mit szólna, ha jelentkezne a munkára, de a férfi azt válaszolta, cseppet sincs meglepve.

„Azt mondta, természetemnél fogva nudista vagyok, de én inkább úgy fogalmaznék, hogy teljesen természetes számomra, a meztelenség. Sehol sem okoz gondot, ha le kell vetkőznöm. Sok testvérrel nevelkedtem, sokszor fürödtünk együtt, vagy játszottunk meztelenül az udvaron. Volt értelme, hiszen sárban ugráltunk, egy perc alatt fülig koszosak voltunk”

– nyilatkozta a nő a Derby Telegraphnak.

Siának van egy kilencéves fia, a lányai nyolc-, és ötévesek. Az utóbbi években rengeteget dolgozott azon, hogy formába hozza a testét. A személyi edzője tanácsolta neki, hogy jelentkezzen a hirdetésre, amiben meztelen takarítókat kerestek.

„Nagyon messzire jutottál a fitneszben, miért nem mutatod meg ezt másoknak is” – kérdezte. A nő sokáig gondolkodott, majd felvetette az ötletet a párjának. A férfi pedig azt felelte: „miért is ne, úgyis folyton meztelenkedsz, így legalább pénzt is keresnél vele?”

Fotó: naturistcleaners.co.uk

A meztelen takarításban természetesen a fizetés a legvonzóbb: óránként 45 fontot (kb. 16 ezer forintot) lehet keresni vele.

A Naturist Claners (Nudista Takarítók) nevű céget, valamivel több mint egy éve megalapító Laura Smith szerint bőven van még növekedési potenciál a piacon. Sia, az egyik első alkalmazott hetente átlagosan három címre megy ki, de előfordul, hogy mindhárom munka ugyanarra a napra esik. A nő azt mondja, a teljes megélhetését nem tudná ebből az állásból biztosítani, de a párja a fő kereső, ami a takarításból folyik be, csak pluszpénz a családnak.

„Küldtem magamról néhány fotót, aztán volt egy állásinterjúm a Skype-on, majd személyesen beszélgettünk arról, hogy biztosan nincs gondom a munkával, és elmagyarázták a szigorú szabályokat.”

A munka csak takarítást jelent, a takarítónők nem fogadnak el semmilyen szexuális ajánlatot, a testi kontaktus kizárt. A takarítók nem érzik magukat kényelmetlenül meztelenül, nincs gondjuk azzal, hogy munka közben nézik őket, de elvárják, hogy a személyes terüket a megrendelők tiszteletben tartsák. Tilos a meztelen takarítókat fotózni és videózni. Tilos a meztelen takarítókkal az ügynökség megkerülésével időpontot egyeztetni, mert a cég úgy nem tudja garantálni a munkavállalói biztonságát. A meztelen takarítók semmilyen személyes adatukat nem osztják meg a megrendelővel.

Sia azt mondja, ha új klienssel találkozik, először mindig átveszik a szabályokat. Ilyenkor néha az az érzése, hogy a megrendelők azt szeretnék tudni, hol lehet feszegetni a határokat, de eddig mindannyian megértették és betartották a játékszabályokat.

Fotó: naturistcleaners.co.uk

A nő első kliensei között volt egy 60-as házaspár, akik régóta kacérkodtak a nudizmus gondolatával, de biztonságosan, otthon szerették volna kipróbálni, hogyan érzik magukat meztelenül, egy meztelen idegen társaságában. Sia néhány látogatása után megtervezték a nyaralásukat, a világ legnépszerűbb nudista strandjaira.

A nő azt mondja, mindig sokat gondolkodik rajta, hogy mi motiválja a klienseket, amikor meztelen takarítót rendelnek, de eddig soha sem volt problémája. A legtöbb megrendelő nudista, aki kényelmesen érzi magát otthon ruha nélkül, és szereti, ha ezt a takarító társaságában is megteheti. Afféle hippik, akik a természetességben hisznek.

„Fontos pozitívum, hogy bármikor elmehetek szabadságra. Ha egy kliensnek épp akkor lenne szüksége rám, mást küldenek helyettem. Igaz, ennek megvan az a veszélye, hogy nagyon elégedettek lesznek a helyettesemmel, és továbbiakban is őt fogják kérni.”

Laura Smith cége folyamatosan keresi az új alkalmazottakat. Főleg nőket, mert bár van néhány férfi kollégájuk is, az ő szolgáltatásaikat nem sokan rendelik meg. A munkára, egyébként, bárki jelentkezhet, aki betöltötte a huszonötöt, mindegy milyen az alakja.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

View of the Cerro Azul, in the Serrania La Lindosa -which had been declared Protected Archaeological Site of Colombia last May- in the Amazonian jungle department of Guaviare, Colombia, on July 2, 2018. 
Both the Serranias of Chiribiquete and La Lindosa had been closed to outsiders for many years during the armed conflict and are now opening up to scientific research.  / AFP PHOTO / Diana Sanchez

Egy lépésre vagyunk az összeomlástól

Kommentek

Pusztazámor, 2012. május 24.
A Pusztazámori Regionális Hulladékkezelő Központ lerakójának tetején ürít egy kukásautó. A Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Zrt. kukásautói szállítják a Budapesten keletkezett szemét egy részét a telepre.
MTI Fotó: Máthé Zoltán
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.