Élet-Stílus

Munkájáról mesélt egy meztelen takarítónő

Sia Rodney, a 28 éves, háromgyermekes anya az angliai Derbyben él, és takarítónőként dolgozik. Magánházakhoz jár, rendet és tisztaságot varázsolni, anyaszült meztelenül. Azt mondja, csak viccből kérdezte meg a párját, hogy mit szólna, ha jelentkezne a munkára, de a férfi azt válaszolta, cseppet sincs meglepve.

„Azt mondta, természetemnél fogva nudista vagyok, de én inkább úgy fogalmaznék, hogy teljesen természetes számomra, a meztelenség. Sehol sem okoz gondot, ha le kell vetkőznöm. Sok testvérrel nevelkedtem, sokszor fürödtünk együtt, vagy játszottunk meztelenül az udvaron. Volt értelme, hiszen sárban ugráltunk, egy perc alatt fülig koszosak voltunk”

– nyilatkozta a nő a Derby Telegraphnak.

Siának van egy kilencéves fia, a lányai nyolc-, és ötévesek. Az utóbbi években rengeteget dolgozott azon, hogy formába hozza a testét. A személyi edzője tanácsolta neki, hogy jelentkezzen a hirdetésre, amiben meztelen takarítókat kerestek.

„Nagyon messzire jutottál a fitneszben, miért nem mutatod meg ezt másoknak is” – kérdezte. A nő sokáig gondolkodott, majd felvetette az ötletet a párjának. A férfi pedig azt felelte: „miért is ne, úgyis folyton meztelenkedsz, így legalább pénzt is keresnél vele?”

Fotó: naturistcleaners.co.uk

A meztelen takarításban természetesen a fizetés a legvonzóbb: óránként 45 fontot (kb. 16 ezer forintot) lehet keresni vele.

A Naturist Claners (Nudista Takarítók) nevű céget, valamivel több mint egy éve megalapító Laura Smith szerint bőven van még növekedési potenciál a piacon. Sia, az egyik első alkalmazott hetente átlagosan három címre megy ki, de előfordul, hogy mindhárom munka ugyanarra a napra esik. A nő azt mondja, a teljes megélhetését nem tudná ebből az állásból biztosítani, de a párja a fő kereső, ami a takarításból folyik be, csak pluszpénz a családnak.

„Küldtem magamról néhány fotót, aztán volt egy állásinterjúm a Skype-on, majd személyesen beszélgettünk arról, hogy biztosan nincs gondom a munkával, és elmagyarázták a szigorú szabályokat.”

A munka csak takarítást jelent, a takarítónők nem fogadnak el semmilyen szexuális ajánlatot, a testi kontaktus kizárt. A takarítók nem érzik magukat kényelmetlenül meztelenül, nincs gondjuk azzal, hogy munka közben nézik őket, de elvárják, hogy a személyes terüket a megrendelők tiszteletben tartsák. Tilos a meztelen takarítókat fotózni és videózni. Tilos a meztelen takarítókkal az ügynökség megkerülésével időpontot egyeztetni, mert a cég úgy nem tudja garantálni a munkavállalói biztonságát. A meztelen takarítók semmilyen személyes adatukat nem osztják meg a megrendelővel.

Sia azt mondja, ha új klienssel találkozik, először mindig átveszik a szabályokat. Ilyenkor néha az az érzése, hogy a megrendelők azt szeretnék tudni, hol lehet feszegetni a határokat, de eddig mindannyian megértették és betartották a játékszabályokat.

Fotó: naturistcleaners.co.uk

A nő első kliensei között volt egy 60-as házaspár, akik régóta kacérkodtak a nudizmus gondolatával, de biztonságosan, otthon szerették volna kipróbálni, hogyan érzik magukat meztelenül, egy meztelen idegen társaságában. Sia néhány látogatása után megtervezték a nyaralásukat, a világ legnépszerűbb nudista strandjaira.

A nő azt mondja, mindig sokat gondolkodik rajta, hogy mi motiválja a klienseket, amikor meztelen takarítót rendelnek, de eddig soha sem volt problémája. A legtöbb megrendelő nudista, aki kényelmesen érzi magát otthon ruha nélkül, és szereti, ha ezt a takarító társaságában is megteheti. Afféle hippik, akik a természetességben hisznek.

„Fontos pozitívum, hogy bármikor elmehetek szabadságra. Ha egy kliensnek épp akkor lenne szüksége rám, mást küldenek helyettem. Igaz, ennek megvan az a veszélye, hogy nagyon elégedettek lesznek a helyettesemmel, és továbbiakban is őt fogják kérni.”

Laura Smith cége folyamatosan keresi az új alkalmazottakat. Főleg nőket, mert bár van néhány férfi kollégájuk is, az ő szolgáltatásaikat nem sokan rendelik meg. A munkára, egyébként, bárki jelentkezhet, aki betöltötte a huszonötöt, mindegy milyen az alakja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik