Gazdaság

Itt torkoskodhat asztalfoglalás nélkül

torkos csütörtök étterem (vendéglő, étterem, )
torkos csütörtök étterem (vendéglő, étterem, )

Ma nemcsak egyszerűen csütörtök van, hanem Torkos Csütörtök. Amikor több mint 800 étteremben fél áron ehetünk. Van ahol az sem gond, ha nem foglaltunk előre asztalt!

Mivel idén Valentin-napra esett volna a Torkos Csütörtök (vagyis a hamvazó szerdát követő csütörtök), így előbbre hozták, január 31-ére. Azaz mára. Országszerte 839 étterem várja félárral ma a vendégeket a Pénzcentrum összesítése szerint. Aki meki-rajongó, annak jó hír lehet, hogy az étteremlánc 5 tagja is csatlakozott az akcióhoz. Ha pedig ma valaki vonattal utazik külföldre, akkor érdeklődjön az étkezőkocsiban, mert 18 nemzetközi járaton is él a féláras akció.

A torkoskodásra bő két hét óta lehetett asztalt foglalni, s ahogy az előző években, most is jellemző, hogy alig találni már szabad helyet. Ha valaki emiatt maradna le a féláras falatozásról, annak van egy jó hírünk: jó pár helyre (és nemcsak budapestire!) előzetes foglalás nélkül is betoppanhatunk ma egy pénztárcakímélő étkezésre. Hogy hol torkoskodhatunk asztalfoglalás nélkül, azt a Pénzcentrumra kattintva tudhatja meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik