Belföld

Torkos Csütörtök Győrben – A legjobb falatok féláron!

Több győri vendéglátóhely is csatlakozott az akcióhoz! Nézze meg, hogy melyek ezek az éttermek!

A magyar gasztronómiát népszerűsítő akcióra idén – a néphagyománytól eltérően – kivételesen nem a hamvazószerdát követő csütörtökön kerül sor, mivel az épp – az étterembe járás szempontjából szintén népszerű – Valentin (Bálint) napra esik – írja a kezdeményezés hivatalos portálja.

Január 31-én az akcióban részt vevő éttermekben ötven százalékos kedvezménnyel lakomázhatunk kedvünkre Győrben is. Természetesen nem árt még időben asztalt foglalni, hiszen a megnövekvő forgalom miatt könnyen hoppon és hely nélkül maradhatnak azok az éhes vendégek, akik az utolsó pillanatban kapcsolnak.

A TorkosCsutortok.hu oldalon január második hetétől folyamatosan frissítik az információkat, hogy mely éttermekben, milyen időpontokban van még szabad hely. Online asztalfoglalás esetén a foglalásokat legkésőbb 2 napon belül visszaigazolják. A foglalás feladásáról és annak visszaigazolásáról is e-mailben kap a vendég tájékoztatást. Az asztalfoglalási szolgáltatás ingyenes.

A Győr-Moson-Sopron megyei éttermeket ezen a linken találja meg. Itt térképen is lenyomozható, hogy melyik vendéglátóhely csatlakozott a Torkos Csütörtök akcióhoz.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik