Élet-Stílus

Szász Júlia veszi át a várandós Martinovics Dorina egyik szerepét a Centrál Színházban

RTL Klub és TV2
RTL Klub és TV2
A színésznő a vártál előbb tér vissza a színpadra.

A Centrál Színház júliusban osztotta meg, hogy a következő szezonban vendégművészként lép majd színpadra intézményükben Horváth Lajos Ottó és Szász Júlia, akik a Bizonyítás című John Madden-film Sir Anthony Hopkins és Gwyneth Paltrow által megformált apa-lánya párosát alakítják majd Puskás Tamás rendezésében, a nagy sikerű 2005-ös film alapjául szolgáló David Auburn-darabban – később lapunk is beszámolt arról, hogy Szászék februárban lesznek majd láthatóak az említett darabban, a Centrál Színház igazgatója, Puskás Tamás pedig elárulta, noha egyelőre csak az említett előadásra szerződtek le a színészekkel, reménykedik abban, hogy maradnak a színháznál. Mint kiderült, a színésznővel ekkor már felmerült egy másik darab lehetősége is, a részleteket viszont még nem pontosították.

A Blikk szúrta ki, hogy a Centrál Színház a minap ugyancsak a Facebookon adta hírül, hogy Szász Júliát a vártnál előbb láthatja viszont a színpadon a közönség.

Nagy örömmel jelentjük, hogy társulatunk egyik oszlopa, Martinovics Dorina anyai örömök elé néz. Míg neki sok-sok boldogságot kívánunk, nektek izgalmas szerepátvételekről számolhatunk be, hiszen az előttünk álló évadban #FeketePéter című családi zenés játékunkban ideiglenesen Ágoston Katalint, #Network előadásunkban Hermányi Mariannt, 2:22 című thrillerünkben pedig Szász Júliát láthatjátok majd

– olvasható a színház közleményében.

Nemrég egyébként Horváth Lajos Ottó is visszatért a munkába, miután tavaly novemberben Szásszal együtt komoly sérüléseket szenvedtek a Nemzeti Színház egyik előadása közben történt színpadi balesetben.

Kapcsolódó
Horváth Lajos Ottó újra forgat
A mi kis falunkban a sérüléséhez alakították a szerepét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik