Abból él a korábbi börtönőrnő, hogy megtanítja a férfiakat, hogyan kell randevúzni

Első kliense egy olyan férfi volt, aki 34 évesen veszítette el a szüzességét, de mára teli van önbizalommal.

Egy erotikus tartalomgyártó abból szerzi bevételeinek egy részét, hogy önbizalomhiánnyal küzdő vagy épp túl beképzelt férfiaknak ad tanácsokat a nőkkel való kapcsolataikban – írja a Daily Star.

A 32 éves Alicia Davis amellett, hogy OnlyFans-modellként dolgozik, mind szociális, mind szexuális szempontból próbálja segíteni a hozzá forduló férfiakat, hogy sikeresebbek legyenek a randizás világában. „Ez azt jelenti, hogy nemcsak arra használom az oldalamat, hogy szexi tartalmakat osszak meg magamról, hanem a férfiak azért is fizetnek nekem, hogy négyszemközt mentoráljam őket” – mondja Davis, aki személyre szabott tanácsokkal látja el a követőit, legyen szó szexről, randizásról vagy általában véve az életükről.

A nő első kliense egy Lachy Mansell nevű férfi volt, 2021-ben, aki 34 éves korában veszítette el a szüzességét, és mindig is bajban volt, amikor nőkkel próbált kapcsolódni. A férfi néhány hónap beszélgetés után egy személyes randevúra is elment az OnlyFans-modellel, és mára sokkal oldottabb és önbizalommal telibb, mikor nőkkel beszélget. A korábban börtönőrként dolgozó randitanácsadó szerint a leggyakoribb hibák, amit a férfiak elkövetnek, hogy túl beképzeltnek tűnnek és egocentrikusan viselkednek vagy pedig éppen hogy nagyon félénkek és furák, és így nehezen tartanak fenn egy beszélgetést.

Ha egy férfi túl pimasz vagy arrogáns, mintha nem is kellene próbálkoznia, attól kifejezetten taszító lesz. Magabiztosnak kell lenniük, de az egójukat hagyják kint. Szerintem az ilyen típusú férfiak túl erőltetetten próbálkoznak a giccses felszedő dumáikkal, néha még arra sem képesek, hogy egy rendes randira vigyék a lányt. Csak arra kérnek, hogy menj át, és nézzetek meg egy filmet. Fúj! Ez csak tetézi a vonzerejük hiányát, ráadásul így azt hiszik, hogy anélkül is megy, hogy egyáltalán próbálkoznának.

Az Ausztráliában élő nő azt is fontosnak tartja, hogy a férfiak aktívan vegyenek részt a beszélgetésekben és legyenek kíváncsiak a másikra, valamint plusz pont, ha van humorérzékük és tudnak bókolni a nőknek. Szerinte hatalmas a különbség már aközött is, mikor valaki csak azt mondja, hogy „szexi vagy”, mint mikor az hangzik el, hogy „gyönyörű vagy”.

Korábban akkor írtunk Alicia Davisről, mikor egy bizarr szexbaleset után kórházba került, ami miatt hónapokig nem mert szexuális segédeszközöket használni.