Döglött patkányt talált a felvágott kenyérben – videó

Erős gyomor kell a videó megnézéséhez.

Nombulelo Mkumla reggelijéhez készülődött az egyik augusztusi napon, a dél-afrikai nő elkezdte kicsomagolni a kenyeret, hogy toastot csináljon magának. Már a felénél tartott, amikor észrevett egy fekete foltot a kenyérszelet szélén. Később szőrszálakat is felfedezett, majd belekre és egy farokra emlékeztető maradványokat is talált. Ahogy haladt a szeletekkel, úgy vált világossá előtte, hogy vélhetően egy halott élőlény darabjait látja.


A nő a Facebookon is megosztotta a felvételt, és elküldte egy barátjának is, aki rámutatott a zord valóságra.

Csináltam egy képet, és elküldtem a barátaimnak, és az egyikük azt mondta: elárulom neked, hogy ez egy patkány!

– közölte.

Mkumla először nem hitt neki, de később belátta, hogy csak ennek a forgatókönyvnek van értelme.

A nő azt mondta, egy helyi PepsiCo szupermarketben vette a kenyeret, azt gyanítja, hogy a patkányt félbevághatták a gyári kenyérszeletelés során. A videóját már több mint egymilliószor látták, a kommentelők együttéreztek vele.

Nagyon sajnálom, el tudom képzelni azt a traumát, amiben vagy!

– írta egy hozzászóló.

Ez undorító és teljesen elfogadhatatlan!

– írta egy másik.

Mkumla elmondta, hogy munkából hazatérve vásárolta a magvas teljes kiőrlésű barna kenyeret, és állítólag augusztus 31-én fedezte fel a rágcsálót. Később visszament, hogy panaszt tegyen, de a boltban azt mondták, forduljon a PepsiCo ügyfélszolgálatához. A nő azt mondta, később felhívta őt a cég egyik képviselője, és bocsánatot kért, és hangsúlyozta, hogy „elszigetelt esetről” van szó, jelenleg pedig vizsgálják a történteket.