Hét kilót fogyott egyetlen mekis hamburgernek hála az amerikai nő

Ahhoz, hogy kijöjjön a matek, hozzá kell adni néhány kukacot is a képlethez.

„Hogyan fogyjál le McDonald’sos kaja evésétől” címmel osztott meg egy videót egy nő, miután neki hét kilót is sikerült ledobnia az étteremláncnak köszönhetően – írja a Daily Mail.

Az amerikai nő gyanútlanul rendelt magának egy mekis hamburgert, de állítólag amint beleharapott, már elkezdett tőle fájni a hasa. Mikor felfüggesztette az étkezést és alaposabban szemügyre vette, milyen táplálékot próbál a szervezetébe juttatni, kukacok képében nem kívánt, plusz fehérjeforrásra bukkant a húspogácsájában. A TikTokon FresaConCrema313 felhasználónevű feltöltő a videójában is megmutatja a fehér lárvákat, amiket az ételében talált.

Ezt nem hiszem el. Nem csoda, hogy ilyen beteg vagyok – soha életemben nem éreztem magam ilyen betegnek. 15 percenként kimegyek a mosdóba. Hét kilót fogytam, mióta ezt ettem. Nem tudtam, hogy a McDonald’s képes lefogyasztani.

– mondja a nő, aki azon gondolkozott, hogy bemenjen-e a kórházba.

@fresaconcrema313

♬ original sound - FresaConCrema313

Néhány évvel ezelőtt írtunk róla, hogy egy cambridge-i McDonald’s ketchupadagolójának faunáját kicsi, élő kukacok alkották, akik láthatóan elég jól elvoltak a műanyag csőben, illetve hasonlóan kellemetlen élménye lehetett annak a kislánynak is, aki hányt és zokogott, miután lárvákat vett észre az előre csomagolt, kekszes nasijában.