Egy amerikai veterán lett a világ legtetováltabb nője

A 36 éves Esperance Fuerzina az új Guinness-világrekorder a világ legtetováltabb nője kategóriában. Az egykori katona tizenöt évvel ezelőtt készíttette első tetoválását, s bár azóta testfelülete 99,98 százalékát borítják minták, azt mondja, egyelőre nem végzett.

Egyszerre két kategóriában lett Guinness-világrekorder a connecticuti Esperance Fuerzina. A 36 éves nő egyszerre a világ legtetováltabb és legtöbb testmódosítással rendelkező nője – írja a New York Post.

Fuerzina 21 éves korában, a csípőjére készítette el az első tetoválását, mely az akkori párjához fűződő szerelmét szimbolizálta. Azt a mintát már eltakartatta, majd a testfelülete 99,98 százalékát boríttatta be tetoválásokkal és 89 testmódosítást végeztetett el magán.

Többek között tetoválva vannak a szemgolyói, az ínye és a nyelve is, melyet ketté vágatott. Emellett, többek között, implantátumokat helyeztetett be a homloka bőre alá és más testtájaira, eltávolíttatta a mellbimbóit, és 18 piercinget helyeztetett be a nemi szervébe.

Fuerzina azt mondja, soha nem akart világrekorder lenni, de örül, hogy csatlakozhatott a Guinness világméretű családjához. Számára a teste egy művészeti alkotás, mely azt szimbolizálja, hogyan változhat át szépséggé a sötétség.