Majdnem levágta a kezét az ausztrál nő egy uborkás TikTok-trend miatt

Az mondta magának, ő nem válik egy trend áldozatává sem, mégis a sürgősségin kötött ki.

Ajakkezelés erekciókrémmel, felragasztott vámpírfogak, koponyatörés és mikroszakadásokkal előidézett pénisznövelés – csak néhány az elmúlt évek elvetemült ötletei közül, amelyek a közösségi médiában keringve jó néhány embernek okoztak kellemetlen perceket, kifejezetten káros következményekkel. Egy ausztrál tiktoker ismerve az úgynevezett TikTok-trendek veszélyeit, megfogadta magának, hogy ő sosem válik ezek áldozatává – míg egy nap a sürgősségin kötött ki, miután egy vírusként terjedő uborkás videónak hála majdnem levágta a kezét.

Érdemes megemlíteni, a „trend” önmagában semmivel sem veszélyesebb, mint bármilyen tevékenység, amelyet a konyhánkban végezhetünk. Egy séf, Logan Moffitt egyik receptjéről van szó, amelyben szójaszószt, rizsborecetet, wasabit, reszelt gyömbért, majonézt és egy felszeletelt uborkát kell egy dobozban elhelyezni és összekeverni. A bonyolultnak kevésbé nevezhető mozdulatsor után kész is az uborka sushinak keresztelt étel, amelyet egy ausztrál tiktoker, Bec Hardgrave is szeretett volna kipróbálni. A hibát akkor követte el, mikor az újonnan vásárolt uborkaszeletőjén véletlenül a kezét is legyalulta, amivel azonnal a sürgősségire kellett mennie. Miután túl mélyre vágott a szeletelővel, a Daily Mail szerint nem tudták összevarrni a kezét, így egy védőtakarót kell viselnie, míg be nem gyógyul teljesen a seb.

@bechardgrave Viral cucumber trend turns into a visit to urgent care 🥲 #trendgonewrong #cucumber #cucumbersalad ♬ original sound - Bec Hardgrave