Élet-Stílus

A hírhedt Oprah-interjú óta először ad együtt interjút Harry herceg és Meghan Markle

Kevin Mazur / Getty Images for W+P
Kevin Mazur / Getty Images for W+P
A beszélgetés vasárnap kerül majd adásba.

Harry herceg és felesége, Meghan Markle interjút adtak Jane Pauley-nak a CBS Sunday Morning című műsorban, adta hírül a Page Six. A téma – gyerekek és a rájuk veselkedő veszélyek a közösségi médiában – kapcsolódik a sussexi pár új, The Parents Network (A szülői hálózat) nevű projektjéhez, ami jövő héten indul majd el. A kezdeményezés célja, hogy olyan szülőket támogassanak, akiknek a gyerekei online bántalmazás áldozatai.

Ez lesz Harryék első páros interjúja azóta, hogy 2021 márciusában leültek Oprah Winfrey-vel beszélgetni, és lényegében kiteregették a királyi szennyest. Egyebek mellett azt állították, hogy az uralkodócsalád magas rangú tagjai rasszista megjegyzéseket tettek születendő gyerekükre.

Az új interjúból már egy részlet is megjelent a vasárnapi premier előtt, ebben Markle saját gyerekeiről, Archie-ról és Lilibetről is beszél.

A gyerekeink még kicsik, 3 és 5 évesek. Csodálatosak! De szülőként az ember csak arra vágyik, hogy megvédje őket. És ahogy látjuk, mi történik az online térben, tudjuk, hogy ott még sok a tennivaló. Örülünk, hogy részesei lehetünk a jó irányú változásnak

– fogalmazott a hercegné, míg férje hozzátette:

Mostanra eljutottunk odáig, hogy szinte minden szülőnek elsősegélyt kell nyújtania a gyerekének. És még a világ legjobb elsősegélynyújtói sem lennének képesek felismerni az esetleges öngyilkosság jeleit. Ez a félelmetes része ennek a dolognak.

Szintén csütörtöki hír, hogy a hercegi pár hamarosan Kolumbiába látogat, az ország elnökének meghívására. Harryék legutóbbi hivatalos útja májusban volt, akkor Nigériába mentek, és sokak szerint úgy viselkedtek, mintha még mindig a királyi család dolgozói tagjai lennének, noha erről a tisztségükről évekkel ezelőtt önként lemondtak.

Kapcsolódó
Meghan Markle lenge öltözetét kritizálta Nigéria first ladyje a hercegné látogatása után
„Nem a Met-gálán vagyunk. A mi kultúránkban nem fogadjuk el a meztelenséget” – mondta Oluremi Tinubu.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik