Varga Viktor az iskolás éveiről: Állandóan belenyomták a fejemet a vécébe, meg kellett tanulnom verekedni

A zenész Hajdú Péternek mesélt arról, hogyan élte meg, hogy mindig kilógott a sorból.

A Frizbi soron következő adásában Varga Viktor lesz Hajdú Péter vendége. A nemrég megjelent előzetes szerint az énekes egyebek mellett az iskolás éveiről is mesélt az adásfelvételen, amivel kapcsolatban úgy fogalmazott:

Állandóan belenyomták a fejemet a vécébe, meg kellett tanulnom verekedni, lerúgni a nyolcadikosok fejét. A gyerekek, meg úgy általában az emberek érzik azt, hogyha valami más, hogyha valami nem olyan, mint ők. Külsőleg is elég fura vagyok, aztán amit sugárzok magamból, az még furább. És a magyar embernek mi a legegyszerűbb, amikor valami más és nem akar rajta gondolkozni, hogy valami másik filozófia mentén halad az az ember? Ebbe bele se gondolsz, nem: buzi!

– jelentette ki Varga, aki arról is beszámolt, hogy miután rocker lett, megesett, hogy egy kendőben, félmeztelenül, szigetelőszalaggal leragasztott mellbimbókkal, mellkasán „nem vagyok őrült, csak szarok rátok” felirattal, mezítláb mászkált a plázákban.

A beharangozó videóban Hajdú Péter megjegyezte, hogy noha elképesztően intelligens művészléleknek tartja az énekest, ha meglátná egy üzletben félmeztelenül, akkor azt mondaná, hogy „ez egy hülye”, mire Varga azt felelte:

De ez pontosan így van, ez ettől szép. Hogy egy hajszál választja el az őrültségtől a zsenialitást.

Varga Viktor egyébként egy korábbi interjújában elmondta: ahogy egyre jobban megkattan és vonja ki magát a társadalomból, egyre kevésbé hord ruhát.

Kapcsolódó
Varga Viktor: Ahogy egyre jobban megkattanok és vonom ki magam a társadalomból, egyre kevésbé hordok ruhát
Van, hogy a boltba is egy szál kendőben megy, ami miatt érte már atrocitás.