Élet-Stílus

Teljesült Shannen Doherty utolsó kívánsága: a halála után mondták ki a színésznő válását

Lauren Fleishman / WWD / Penske Media via Getty Images
Lauren Fleishman / WWD / Penske Media via Getty Images
A néhai színésznő kivételes elbírálásban részesült Kaliforniában.

Shannen Dohertynek feltett szándéka volt még a halála előtt véglegesíteni a válását Kurt Iswarienkóval, de ez végül életében nem következett be. Ennek ellenére egy családjogi bíró egyedi elbírálásban részesítette, és posztumusz segítséget nyújtott neki – írta meg a TMZ.

A rákbeteg színésznő szombaton, 53 éves korában hunyt el. Előző nap még aláírta azt a papírt, amivel beleegyezett a válásba és annak feltételeibe, a gondot azonban az okozta, hogy a dokumentum csak hétfőn került jóváhagyásra a bíróhoz, mikor Doherty már halott volt.

Az Egyesült Államok legtöbb tagállamában halál esetén a családjogi bíróság elveszíti a joghatóságát, és az ügy átkerül a hagyatéki bíróságra, ahol már nem foglalkoznak válások véglegesítésével. Ennek értelmében Shannen Doherty – akarata ellenére – házas emberként halt meg.

Viszont hétfőn a családjogi bíró aláírta a válási papírokat, tehát a néhai színésznő a hivatalos iratok szerint elvált nő.

Dohertynek ez volt harmadik házassága, amit 2011-ben kötöttek. Az elmúlt 15 hónapban már külön éltek fotósként tevékenykedő exével, miután a színésznő közvetlenül az agyműtétje előtt szerzett tudomást arról, hogy a férfi megcsalta őt. A múlt hónapban arról írtunk, hogy Shannen Doherty szerint Iswarienko abban reménykedik, hogy még azelőtt meghal, hogy házastársi tartásdíjat kellene fizetnie.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik