Élet-Stílus

Shannen Doherty szerint volt férje abban reménykedik, hogy meghal, mielőtt még házastársi tartásdíjat kellene fizetnie neki

Gerardo Mora / Getty Images
Gerardo Mora / Getty Images
A rákbeteg színésznő szerint nem helyes, hogy exének megengedik, hogy húzza az időt, miközben ő egy halálos kórral küzd.

Shannen Doherty, a Bűbájos boszorkák egykori Prue Halliwellje negyedik stádiumú mellrákkal küzd, ami mostanra átterjedt az agyára és a csontjaira is. A People most arról ír, hogy a birtokukba került dokumentumok szerint az 53 éves színésznő még nem kapta meg számos pénzügyi információra vonatkozó kérését volt férje, Kurt Iswarienko eredeti fényképészeti munkáinak „archívumával” kapcsolatban. Azt állítja, mindez egy késleltetési folyamat, miközben ő egyre betegebb lesz a rákkal való küzdelme közepette.

„Egyszerűen nem helyes, hogy Kurtnek megengedik, hogy elhúzza a válásunkat abban a reményben, hogy meghalok, mielőtt fizetnie kellene nekem, miközben ő továbbra is éli az életét és kibújik a kötelezettségei alól a haldokló feleségével szemben”

– olvasható a dokumentumban, aminek valóságtartalmát Iswarienko ügyvédje vitatta, mondván: a fotográfus 2023 októberében egyezséget ajánlott, amit Doherty nem fogadott el.

Kurt nem vár arra, hogy Shannen meghaljon. A legjobbakat akarja neki és azt szeretné, ha mindketten maguk mögött tudnák hagyni ezt az ügyet és továbblépnének

– fogalmazott Iswarienko jogi képviselője, Katherine Heersema.

A fentebb említett egyezségi javaslatokra vonatkozóan Doherty azt mondta, azért nem bólintott rájuk, mert azok „megkerülték Iswarienko a házasság ideje alatt létrehozott eredeti műveivel kapcsolatos kérdéseket” és a „keresőképességét”.

Beadványában a színésznő havi 15434 dolláros házastársi támogatást kér a fotográfustól arra hivatkozva, hogy elveszíti a SAG egészségbiztosítását, mert nem dolgozik, és a Bűbájos boszorkák maradványdíjai is csökkennek. Mindeközben Doherty azzal is vádolja volt férjét, hogy extravagáns életmódot folytat, miközben ő nem fér hozzá a pénzhez, a repülőgépükhöz vagy a texasi nyaralójukhoz.

Kurt kihasználja a repülőgépet, több ezer dollárt költ gyógyfürdőkben, ékszerboltokban, a Guccinál és repülőutakra… miközben egyidejűleg azt állítja, hogy nincs elegendő pénze, amiből támogathatna engem

– áll a beadványan.

A People szerint a dokumentált számítások alapján Iswarienko átlagos éves jövedelme az elmúlt három évben több mint 672 ezer elkölthető dollár volt, amiből a színésznő ügyvédei szerint havonta legalább 56 ezer dollárnyi házastársi támogatás jönne ki.

Ugyanezek a számítások Shannen Doherty esetében 259708 dolláros éves átlagot hoztak ki, amiben benne volt a 2021-es és 2022-es munkája, maradványdíjak, és volt, amikor egészségbiztosítása is volt. A színésznő azt állítja, hogy idén valamivel több mint 25 ezer dollárt keresett, ami az ügyvédei szerint jelentős jövedelemcsökkenést mutat.

Doherty közel 160 ezer dollárnyi jogi költséget is felszámított, és azt kéri volt férjétől, hogy fizessen neki 130 ezer dollárt a jövőbeli díjakra, illetve tízezer dollárt az ügyvédeinek járó jelenlegi egyenleg kiegyenlítésére.

A Bűbájos boszorkák sztárja tavaly áprilisban nyújtotta be a válókeresetet. Az év decemberében a podcastjében osztotta meg hallgatóival, hogy az agyműtétje előtt értesült arról, hogy a férje évek óta hűtlen hozzá.

Kapcsolódó
Shannen Doherty közvetlenül az agyműtétje előtt szerzett tudomást férje viszonyáról
Életében nem félt még annyira, mint a műtét előtt, exének pedig sikerült rátennie még egy lapáttal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik