Szórakozás

Shannen Doherty közvetlenül az agyműtétje előtt szerzett tudomást férje viszonyáról

Earl Gibson III / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Earl Gibson III / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Életében nem félt még annyira, mint a műtét előtt, exének pedig sikerült rátennie még egy lapáttal.

Szerdán jelent meg Shannen Doherty podcastjének első része, melyben az 52 éves színésznő részletesen beszámolt a „kihívásokkal teli évéről”, mivel továbbra is negyedik stádiumú rákkal küzd, és folyamatban van a válása exétől, Kurt Iswarienkótól.

Idén, 2023-ban beadtam a válókeresetet. Az agyműtétem is 2023-ban volt

mondta a műsorban Doherty, aki az év elején tudta meg, hogy áttétek jelentek meg az agyában. Mint mondta, az agyműtét volt „a legfélelmetesebb dolog”, amin valaha is keresztülment életében. Hozzátette: „Biztos voltam benne, hogy meg fogok halni. A legjobb forgatókönyv a fejemben az volt, hogy ha nem halok meg, akkor elveszítem a járás vagy a beszéd képességét.” De mint kiderült, nem csak ezzel a félelemmel kellett megküzdenie, ugyanis nagyjából ugyanekkor értesült arról, hogy férje évek óta hűtlen hozzá.

Azután kellett bemennem a műtőbe, hogy megtudtam, hogy a házasságomnak lényegében vége, a férjem két éve viszonyt folytat. Nem tudtam úgy bemenni abba a műtétbe, hogy ő ott volt. Úgy éreztem, elárultak, hogy nem szeret engem az az ember, akivel 14 évig voltam együtt, és akit teljes szívemből szerettem.

Doherty és Iswarienko 2011-ben házasodtak össze. A színésznő idén áprilisban nyújtotta be a válási papírokat, bár előtte sokat gondolkodott, hogy véget vessen-e a házasságának.

Nem hagytam ott csapot-papot azonnal. Nem voltam rá képes. Nagyon össze voltam zavarodva. Közben szteroidokat kellett szedtem, és egy csomó gyógyszert az agyműtét miatt, nehogy megduzzadjon az agyam. Végül rá kellett ébrednem a kemény igazságra, és be kellett adnom a válókeresetet. Az egész olyan kellemetlen volt. Elborzasztott, hogy nem tudok egyben tartani egy kapcsolatot. Azt hiszem, ez sokat elárul rólam. Bár ez most, valljuk be, nem rajtam múlt

– fogalmazott Doherty, akinek ez már a harmadik válása, de azt mondja, ennek ellenére még mindig hisz a szerelemben.

A legutóbbi híradások szerint a színésznő rákja a csontjaira is átterjedt.

Kapcsolódó
Shannen Doherty mellrákja a csontjaira is átterjedt
Shannen Doherty elkötelezetten küzd a negyedik stádiumú mellrák ellen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik