Élet-Stílus

Egy áldozat hozzátartozói üzentek Ariana Grandénak, miután az énekesnő Jeffrey Dahmert nevezte meg ideális vacsorapartnereként

Steve Granitz / WireImage / Getty Images és Curt Borgwardt / Sygma via Getty Images
Steve Granitz / WireImage / Getty Images és Curt Borgwardt / Sygma via Getty Images
Tony Hughes édesanyja szerint aggasztó, hogy az énekesnő semmilyen empátiát nem mutatott az áldozatok szeretteinek irányába, amikor a héten a témáról beszélt egy podcastműsorban.

Ariana Grande a héten Penn Badgley Podcrushed című podcastjében beszélt arról, hogy fiatalkorában rajongott a sorozatgyilkosokért, a téma kapcsán pedig felidézte, hogy amikor annak idején egy fiatal rajongója azt kérdezte tőle, kivel vacsorázna szívesen – akár az élők, akár a már elhunytak köréből –, az énekesnő Jeffrey Dahmert nevezte meg, aki 13 év alatt 17 embert gyilkolt meg.

Azt mondtam, ó, de aranyos vagy. Anya és apa, nem baj, ha elmondom az igazi választ? Erre ők: »persze, mi a válasz?« Én meg azt mondtam, Jeffrey Dahmer elég lenyűgöző. Azt hiszem, nagyon szerettem volna találkozni vele. Tudod, egy harmadik fél társaságában. De vannak kérdéseim

idézte Grandét a Page Six.

Az elhangzottakkal kapcsolatban most Dahmer egyik áldozatának, Tony Hughesnak a rokonai szólaltak meg a TMZ-nek: édesanyja, Shirley azt mondta a portálnak, reméli, az énekesnő megérti, mennyire bántóak voltak a megjegyzései, amelyek például őt is elérzékenyítették. Kiemelte továbbá, hogy azt is igen nyugtalanítónak találta, hogy Grande a podcast alatt nevetett a Dahmer-rajongásán.

Nekem úgy tűnik, mintha beteg lenne az elméje. Nem menő vagy vicces azt mondani, hogy szívesen vacsorázott volna vele. És nem is olyasmi, amit fiataloknak kellene mondani, amit állítása szerint megtett

– magyarázta az édesanya, aki szerint aggasztó, hogy Grande nem mutatott semmilyen empátiát az áldozatok szerettei felé.

Hasonlóan vélekedett Tony Hughes nővére, Barbara is, aki szeretné, ha az énekesnő bocsánatot kérne, hogy a rajongói is tudják, nem volt helyes a tette.

Sajnos amíg ez nem történik meg vele és a családjával, addig nem tudja, mi min mentünk keresztül

– tette hozzá.

Grandénak egyébként nem ez az első megdöbbentő megjegyzése, botrányaival tavaly nyáron hosszabb cikkben foglalkoztunk.

Kapcsolódó
Már a házasságtörő viszony előtt is volt példa arra, hogy Ariana Grande foglalt férfival jött össze
Összeszedtük a színész-énekesnő legnagyobb botrányait az elmúlt évekből.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik