Élet-Stílus

Billy Ray Cyrus tagadja, hogy bántalmazta volna 35 éves feleségét, akivel éppen válnak

Jason Davis / Getty Images for ACM / Getty Images
Jason Davis / Getty Images for ACM / Getty Images
Sőt azt állítja, Firerose volt az, aki verbálisan, érzelmileg és fizikailag is bántalmazta őt.

Június közepén a 24.hu-n is beszámoltunk arról, hogy Billy Ray Cyrus hét hónappal az esküvőjük után válik 34 éves feleségétől, Firerose-tól. A válás hírének megjelenése után a People szerzett meg bírósági dokumentumokat, melyekben a countryénekes azt állította:

  • Firerose „kampányt folytatott” annak érdekében, hogy elszigetelje őt a családjától a májusi beadványa óta azzal, hogy a tudta nélkül legalább az egyik lányát letiltotta, hogy ne tudjon vele kapcsolatba lépni telefonon vagy az elektronikus eszközein.
  • Az énekesnő hazudott neki arról, hogy már kétszer volt házas, hazudott a vezetéknevéről, és meglátásai szerit a Cyrus vezetéknevet a saját karrierje előremozdítására akarja használni.
  • Illetve a nő 37 jogosulatlan terhelést hajtott végre a céges hitelkártyájával, összesen közel 97 ezer dollár értékben – utóbbit Firerose ügyvédei tagadták a beadványra megküldött válaszukban.

Ellenkérelmében Firerose azt állította, „szélsőséges verbális, érzelmi és pszichológiai bántalmazásnak” volt kitéve a countrysztár részéről, kiemelte továbbá, hogy az énekes egy nappal azelőtt nyújtotta be a válókeresetet, hogy átesett volna egy mellrák miatt tervezett műtéten.

Most a Page Six számolt be arról, hogy Billy Ray Cyrus egy újabb (június 24-ei) beadványban hevesen tagadta volt párja vádjait, melyek szerint „extrém családon belüli erőszakot szenvedett el férje részéről a házasságuk alatt, és ragaszkodik ahhoz, hogy ezt szigorú bizonyítékokkal alátámassza”.

Bár Cyrus elismerte, hogy egy 2024 májusában történt veszekedés során „hangos, frusztrált és dühös volt”, az iratokban azt állítja: Firerose volt az, aki bántalmazta őt, verbálisan, érzelmileg és fizikailag is.

A lap szerint a beadványban az is olvasható, hogy a szakítást követően Firerose bocsánatkérő levelet hagyott a zenésznek, melyben állítólag azt írja, „nagyon sajnálja”, és „szeretne egy esélyt, hogy helyrehozza a dolgokat”. Az iratok közt szerepel továbbá Cyrus menedzserének (Scott Adkinsnak) az eskü alatt tett nyilatkozata is, aki állítása szerint tanúja volt annak, hogy Firerose, akinek valódi neve Johanna Rosie Hodges, bántalmazta ügyfelét.

A 62 éves Cyrus szerint a 35 éves énekesnő megfenyegette őt, hogyha megpróbál elválni tőle, tönkreteszi a karrierjét azzal, hogy a nyilvánosságnak azt mondja, a szakításuk oka az volt, hogy dupla masztektómián esett át.

Mindeközben Firerose egy korábbi beadványában arról számolt be, hogy a countryénekes viselkedése „kiszámíthatatlan és változékony volt, ő pedig tojáshéjakon sétált az otthonukban, félt elmenni vagy bármilyen segítséget kérni, mert attól félt, ez hatással lenne a nagy műtétjére”.

Ami az állítólagos jogosulatlan hitelkártya-terheléseket illeti, Cyrus arra kérte volt párját, hogy fizesse vissza neki az összeget, egyúttal pedig távolságtartási végzést is kért az énekesnő ellen, aki azzal vágott vissza, hogy mindig is hozzáfért a zenész hitelkártyáihoz, ahogyan a közös vagyonukhoz is, mivel törvényesen még mindig házasok voltak. Ennek ellenére elismerte, hogy a jogi csapata tévedésből valóban megterhelte a kártyát 45 ezer dollárral, amit teljes egészében vissza is térítettek.

Billy Ray Cyrus ezt megelőzően kétszer volt házas. Második feleségével, Tish Cyrusszal 30 évig voltak együtt, öt gyereket neveltek fel, köztük Noah és Miley Cyrust. A családban zajló drámákról pár hónapja jelent meg hosszabb cikkünk:

Kapcsolódó
Nézd meg a lányát, vedd el az anyját – Miley Cyrus családjában ez tényleg megtörtént
Miley Cyrus családja az évek során számos botrányba keveredett, de mind közül a legszaftosabb a legutóbb felszínre került sztori, miszerint a családanya a huszonéves lányától csábította el a jelenlegi férjét. Hogyhogy nem készült még reality az életükről?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik