Élet-Stílus

Billy Ray Cyrus azt mondja, 27 évvel fiatalabb felesége „kampányt folytatott”, hogy elszigetelje őt a családjától

Jason Kempin / Getty Images for ACM
Jason Kempin / Getty Images for ACM
Éppen válnak.

Egy héttel ezelőtt a 24.hu-n is hírül adtuk, hogy Billy Ray Cyrus hét hónappal az esküvőjük után válik 27 évvel fiatalabb feleségétől, Firerose-tól. A keresetet a countrysztár nyújtotta be májusban.

A People most arról ír, hogy a fentebb említett dokumentumot Cyrus időközben módosította/kiegészítette: panaszában azt állítja, felfedezte, hogy a 36 éves énekesnő „kampányt folytatott” annak érdekében, hogy elszigetelje őt a családjától a májusi beadványa óta azzal, hogy a tudta nélkül legalább az egyik lányát letiltotta, hogy ne tudjon vele kapcsolatba lépni telefonon vagy az elektronikus eszközein.

Az énekesnek két lánya (Miley Cyrus és Noah Cyrus) született volt feleségétől, Tish Cyrustól, örökbe fogadta továbbá utóbbi előző kapcsolatából származó lányát, Brandit is. A dokumentum nem részletezte, hogy Firerose melyik lányától különítette el.

Billy Ray Cyrus panaszában az is olvasható, hogy az énekesnő hazudott neki arról, hogy már kétszer volt házas, hazudott a vezetéknevéről, és meglátásai szerit a Cyrus vezetéknevet a saját karrierje előremozdítására akarja használni. Állítja továbbá, hogy a nő 37 jogosulatlan terhelést hajtott végre a céges hitelkártyájával, összesen közel 97 ezer dollár értékben – utóbbit Firerose ügyvédei tagadták a beadványra megküldött válaszukban.

A válási eljárás során a felek a házasság alatti állapotnak megfelelően élnek. A feleség egyszerűen úgy élt, ahogyan 2023. október 10. óta él, és a férjnek nincs joga megszakítani a kapcsolatot

– tették hozzá.

Firerose ellenkérelmében azt állította, „szélsőséges verbális, érzelmi és pszichológiai bántalmazásnak” volt kitéve a countrysztár részéről, kiemelte továbbá, hogy az énekes egy nappal azelőtt nyújtotta be a válókeresetet, hogy átesett volna egy mellrák miatt tervezett műtéten.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik