Élet-Stílus

Kiderült, hogy év elején megszületett Elon Musk és Shivon Zilis harmadik közös gyereke

Dimitrios Kambouris / Getty Images for The Met Museum / Vogue
Dimitrios Kambouris / Getty Images for The Met Museum / Vogue
A milliárdos azt mondja, nem titkolták a baba létezését, de szerinte furcsa lett volna sajtóközleményben hírt adni az érkezéséről.

Tavaly júliusban lapunk is megírta, hogy bírósági dokumentumokból fény derült arra, hogy Elon Musknak és Shivon Zilisnek, a Neuralink nevű neurotechnológiai vállalat egyik felsővezetőjének 2021 novemberében ikrei születtek.

Most kiderült, hogy kettejüknek újabb babája született év elején. A hírről elsőként a Bloomberg számolt be, Musk pedig később a Page Sixnek erősítette meg, hogy valóban új babával bővült a családja. Kiemelte viszont, hogy nem igaz az, hogy titokban született újabb gyereke.

Minden barátunk és családtagunk tudja. Az, hogy nem adtunk ki róla sajtóközleményt, ami bizarr lenne, nem jelenti azt, hogy titkos

– szögezte le.

Az egyelőre ismeretlen nemű és nevű baba Musk 12. gyereke: exfeleségétől, Justine Musktól 6 gyereke született, közülük a legidősebb, Nevada tízhetes korában elhunyt hirtelen csecsemőhalál szindrómában. Később Grimesszal is született három gyerekük, X Æ A-12, Exa Dark Sideræl és Techno Mechanicus. Az énekesnő egyébként tavaly ősszel beperelte a milliárdost.

Kapcsolódó
Grimes beperli Elon Muskot
Mindez néhány héttel azután történt, hogy az énekesnő nyilvánosan kérte a milliárdost, engedje neki, hogy láthassa a fiukat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik