Élet-Stílus

Grimes beperli Elon Muskot

John Shearer / Getty Images for The Hollywood Reporter
John Shearer / Getty Images for The Hollywood Reporter
Mindez néhány héttel azután történt, hogy az énekesnő nyilvánosan kérte a milliárdost, engedje neki, hogy láthassa a fiukat.

Elon Musk és Claire Boucher, azaz Grimes első közös gyereke, X Æ A-12 2020 májusában született, 2021 decemberében pedig kiderült, hogy van egy Exa Dark Sideræl nevű kislányuk is, aki béranya segítségével jött világra.

Idén szeptemberben a milliárdos életrajzi könyvének ismertetőjéből fény derült arra is, hogy az énekesnővel időközben egy harmadik közös gyerekük is született, akit Techno Mechanicusnak neveztek el.

A Page Six birtokába jutott jegyzőkönyvek szerint szerint Grimes szeptember 29-én egy „szülői kapcsolat létesítésére irányuló kérelmet” nyújtott be a kaliforniai bíróságra. Mint írják, a kérelem célja az, hogy a bíróság azonosítsa egy gyerek törvényes szüleit, ha azok nem házastársak. A lap úgy tudja, a Tesla alapítója egyelőre nem reagált volt kedvese indítványára.

Mindez egyébként néhány héttel azután történt, hogy az énekesnő nyilvánosan, a Twitteren kérte Musktól, hogy engedje neki, hogy láthassa a fiukat, vagy legalább az ügyvédje megkeresésére válaszoljon. A posztot később törölte, az pedig egyelőre nem derült ki, melyik fiukról volt benne szó.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik