Élet-Stílus

Örökbefogadása után szinte rá sem lehet ismerni a világ legcsúnyább kutyájára

Reddit / mrscatmom98
Reddit / mrscatmom98
Új otthonában annyira átalakult Gizmo, akit korábban a világ legcsúnyább kutyájának tartottak, hogy szinte rá sem lehet ismerni. Az elhanyagoltság miatt nézett ki rosszul, de épp a külseje miatt volt kevés esélye arra, hogy valaki befogadja és törődik vele.

Gizmo immár örökre maga mögött tudhatja azokat a nehéz időket, amikor a világ legcsúnyább kutyájának tartották – írja a Daily Star című brit bulvárlap.

Gizmo történetéről új gazdija osztott meg néhány részletet a Redditten. A nő azt írja, amikor a menhelyen meglátták a kutyust, neki rögtön megtetszett, de a férjét picit győzködni kellett, mert a férfi nem rajong a kistestű kutyákért és azt mondta, Gizmo a legrondább kutya, akit valaha látott.

A nő azt írja, a menhelyen azért borotválták le Gizmo bundáját, mert korábban nagyon elhanyagolták, ezért nagy csomókban összeállt a szőre. A nőnek végül sikerült meggyőznie a férjét Gizmo örökbefogadásáról. A férfi azóta rajong a kutyusért, aki egy kis törődésnek hála, mintha nem is ugyanaz az állat lenne.

Gizmo after a little bit of love.
byu/mrscatmom98 inBeforeNAfterAdoption

Ajánlott videó

Olvasói sztorik