Élet-Stílus

„Ezt nagyon elrontottam” – nem áll szóba barátnője VV Csaszival, mióta utóbbi megcsalta őt a villában

RTL
RTL
VV Vera azt mondja, teljesen megérti, ha VV Csaszi párja egyiküket sem kívánja most a háta közepére sem.

VV Csaszi múlt szombaton hagyta el a ValóVilág 12 villáját: egy nappal a párbaja előtt adta fel a játékot, hogy a barátnőjével, Fannival tölthesse a lány születésnapját. A kisfilmjében egyébként a beköltözése előtt azt mondta, szingli, később viszont bevallotta, hogy valójában komoly kapcsolata van.

A versenyző a távozását követő napon visszatért a ValóVilág stúdiójába, onnan üzent párjának, akivel nem sikerült beszélnie.

Fanni egyébként korábban ruhákat küldött be VV Csaszinak a villába, amikben jeleket rejtett el, hogy meg tudja neki üzenni: szomorú amiatt, ahogyan VV Verával alakul bent a kapcsolatuk.

Kaptam be ruhákat, és abban voltak jelek. Volt benne szomorú szmájli, törött szív, tehát én ott már fejben nem a játékra koncentráltam. Ott már bennem érlelődött ez a gondolat, hogy feladom a játékot

nyilatkozta most az rtl.hu-nak VV Csaszi, akinek saját bevallása szerint az utolsó előtti estén történt buli tette fel az i-re a pontot.

Tudom, részegségre nem lehet fogni semmit, de a részeg ember őszinte ember, ott teljesen kibukott ez belőlem. Ő feküdt be közénk (VV Vera – a szerk.) az Ádival, és igazából ennyi, megtörtént. Nem tudom, a Fanni hogyan látta a játékomat, azóta nem beszéltünk. Megértem teljesen a Fannit, valószínűleg én is így viselkednék.

Mint mondta, úgy véli, kapcsolatuk idején a barátnője mellett vált kisgyerekből férfivá. Fannitól és a szüleitől is sokat tanult, párja pedig jóban-rosszban mellette állt.

Ez egy nagyon nehéz kérdés, hogy van-e még esély az egész kapcsolat megmentésére. Nem tudom elérni sehogy. Nem fogom zaklatni, nyilvánvalóan tiszteletben tartom azt, amit ő szeretne. Így egyre jobban nyomódik bennem el az az érzés, hogy fogjuk tudni ezt az egészet folytatni. Sajnos tényleg egyre több olyan érzés van bennem, hogy sajnos ezt nagyon elrontottam.

Időközben VV Vera is távozott a játékból, VV Dudu ellen veszített párbajt. Kiesése után azt mondta, szerinte rossz bélyeggel jött ki a villából, és úgy véli, VV Csaszi barátnője sem őt, sem VV Csaszit nem kívánja a háta közepére sem, amit teljesen meg tud érteni.

Én nem is szeretnék ehhez töbet hozzáfűzni. A Csaszi meg nem tudom, hogy meg tudják-e oldani, én nagyon remélem. Tényleg szereti szerintem a Fannit

– mondta az RTL stábjának.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik