Élet-Stílus

„Vállalom minden hibámat” – miután feladta a játékot, a ValóVilág stúdiójából üzent barátnőjének VV Csaszi

RTL
RTL
Azért hagyta el idő előtt a villát, hogy vele lehessen a születésnapján, de nem sikerült elérnie.

Ma párbajozott volna VV Csaszi és VV Kikidi, előbbi viszont úgy döntött, feladja a játékot arra hivatkozva, hogy a barátnője, Fanni fontosabb neki, mint „ez az unalmas valami”. A versenyző tegnap el is hagyta a villát, a stáb érdeklődésére pedig elárulta, hogy az első útja a párjához fog vezetni, akinek születésnapja van.

Miközben a minap villámkiválasztást tartottak a villában, VV Csaszi visszatért a stúdióba, ahol elárulta, hogy nem sikerült beszélnie kedvesével – aki korábban a beküldött ruháiba rejtett jelekkel üzente meg neki, hogy szomorú a VV Verával való kapcsolatának alakulását látva. A két versenyző a reality egy pontján együtt is aludt, VV Csaszi viszont a villa elhagyásakor kijelentette, csak barátság van kettejük között.

Először is szeretnék nagyon boldog születésnapot kívánni. Nagyon sajnálom, hogy ezt elrontottam, a te születésnapod volt, mégis rólam szólt. Vállalom minden hibámat, hisz hibáztam, és nagyon remélem azt, hogy egyszer ezt még meg fogjuk tudni beszélni. Elhiszem azt, hogy haragszol rám, meg is értelek, valószínűleg én is ugyanígy tettem volna, de nekem te vagy a szerelmem, én melletted szeretnék lenni

üzente a stúdióból VV Csaszi.

A szombati adásból az is kiderült, kik lesznek a műsor következő párbajozói.

Kapcsolódó
ValóVilág: Kiderült, kik fognak párbajozni VV Csaszi távozása után
Villámkiválasztást tartottak a villában, az új kihívónak pedig gyorsan kellett döntenie arról, kit választ párbajellenfelének.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik