Élet-Stílus

ValóVilág: VV Csaszi feladta a játékot, elhagyta a villát

RTL
RTL
Első útja a barátnőjéhez fog vezetni.

Vasárnap került volna sor VV Csaszi és VV Kikidi párbajára, a kihívó viszont nemrég elhagyta a ValóVilág villáját. VV Csaszi tegnap bejelentette, hogy a kint tartózkodó párja, Fanni fontosabb neki, mint „ez az unalmas valami”, ezért szeretné feladni a versenyt. 24 órája volt eldönteni, végleges-e az elhatározása, a ValóVilág Instagram-oldalán pedig szombat délelőtt megjelent egy felvétel, melyen a távozása előtti utolsó interjút adta.

Én azt gondolom, jó döntést hoztam. A kinti életben jelen pillanatban fontosabb dolgaim vannak, a páromnak ma van a születésnapja, nagyon sok eseményét kihagytam már különböző okok miatt, foci miatt, más egyéb dolgok miatt. Azt gondolom, ezt most nem hagyhatom ki, és jobb lesz nekem kint

– magyarázta a reality-szereplő, hozzátéve: nem gondolta volna, hogy ilyen nehéz lesz neki a villában.

Igazából amikor tegnap, vagy tegnapelőtt volt egy buli, ott berúgtam, és az tette fel az i-re a pontot.

A játékot érzelmi hullámvasútként élte meg, melynek során hol azt érezte, hogy ez élete lehetősége, hol pedig a kedvese körül forogtak a gondolatai, akiről a reality indulásakor nem beszélt, tudatosan.

Ami a VV Verával való együttalvásukat illeti, VV Csaszi úgy fogalmazott, szerinte ez semmit sem befolyásol.

Nem a Vera miatt adtam fel a játékot, nagyon remélem azt, hogy a Fanni ezt tudja és látta, hogy semmi nncs köztünk, csak baráti viszony. A Vera ugyanolyan személyiség, mint én, kint ugyanazt az életvitelt éljük, és nagyon remélem, hogy a Fanni boldogan vár engem otthon.

A stáb érdeklődésére VV Csaszi leszögezte, mindent úgy csinált a villában, ahogyan szeretett volna, és újra így tenne. Első útja most a párjához fog vezetni, VV Ádival és VV Verával pedig továbbra is szeretne barátságban maradni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ValóVilág (@valovilag) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik