Élet-Stílus

Zimány Linda: Szemtől szemben álltunk a bíróságon az ügyvéd kollégával, aki arra utalt, láttak néha lengébb öltözetben is

Fülöp Dániel
Fülöp Dániel
Úgy érzi, a férfi kollégáktól sok bántást kapott.

Zimány Linda az ATV-n futó A Nő háromszor című műsor vendége lesz péntek este. A modellt arról kérdezte Köböl Anita műsorvezető, hogy mennyire fogadta be a jogász szakma Zimányt úgy, hogy korábban aktívan modellkedett, mellette pedig celebként foglalkoztatta a média.

Zimány szerint nehezen, és erre hozott egy negatív példát is, ami benne rossz élményként maradt meg.

Jelenleg nem dolgozom aktívan jogászként, kicsit az üzleti világ felé ment az életem. De nemrég fejeztem be a gyakorlatomat, és sokat jártam bíróságra. Mindig megvan a fejemben az a kép, hogy rettenetesen csinos bírónők vannak, ők nagyon kedvesek voltak egyébként. Érdekes, hogy férfi kollégáktól kaptam rengeteg bántást és megalázást a szakma során. (…) Tisztelet a kivételnek, de volt olyan, hogy szemtől szemben álltunk a bíróságon az ügyvéd kollégával, és voltak beszólásai a múltamra vonatkozólag, amivel próbált kicsit lejjebb tenni. Utalt arra, hogy néha láttak lengébb öltözetben is. Megjegyeztem, hogy a per tárgyához ez nem tartozik hozzá.

A modell azt mondja, ott nem érezte kellemetlennek az esetet, inkább arra gondolt, kollégája bizonyára kevesebbnek érezte magát nála, amiatt lendült támadásba.

A beszélgetés során kitértek arra, hogy Zimány rengeteg kritikát kapott az online térből arra vonatkozóan, hogy mennyi idő alatt végezte el a jogi egyetemet, és „biztos csak a kapcsolatainak köszönhetően” diplomázott.

Ismert emberként egy jogi egyetemet végigtolni nem egyszerű. Mindig többet vártak el.

A Nő Háromszor Köböl Anitával péntek este 20.45-től látható majd az ATV-n.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik