Élet-Stílus

X-Faktor: újabb mentor kilétére derült fény

rtl
rtl
Ő a harmadik, még egy mentori szék üres.

A Blikk megtudta, ki csatlakozik mentorként Majka és Gáspár Laci mellé a 2024-ben folytatódó X-Faktorban.

A harmadik mentor Valkusz Milán.

A VALMAR duó tagjaként Valkusz 2018 óta zenél Marics Petivel, aki jelenleg a konkurens TV2 egyik vezető arca, korábban ketten együtt is szerepeltek az Ázsia Expresszben.

Valkusz a lapnak elmondta, lehet, sokakat meglep hogy az X-Faktor készítői egy olyan énekes-dalszerzőt választottak mentornak, aki a zenekarával alig pár éve érte el az első sikereit, ám szerinte ez igazi előny, hiszen éppen emiatt tudja, hogyan állíthatja helyes pályára az ugyanerre vágyó versenyzőket.

Amit mi az elmúlt öt-hat évben átéltünk, az brutális. Egyértelmű, hogy nem vagyok negyven pluszos művész, de sokrétű, intenzív tapasztalatot gyűjtöttem össze, legfőképpen a popszakma legmélyebb bugyraiban, a tűz kellős közepén, pont ott, ahova az összes versenyző szeretne eljutni. Én pedig szívesen adom majd át a tapasztalataimat

– árulta el a zenész, aki korábban is segítette már fiatal művészek karrierjét. „Például írtam beateket Manuelnek, a Bruno x Spaccnak, de segítettem a 666Ghost nevű szolnoki rappersrácot is, aki két éve szerepelt az X-Faktorban.”

Szeretnék slágereket írni másoknak, együtt dolgozni tehetségekkel producerként. Egy komplett csomagot keresek majd a versenyzőkben, amelyben benne van a tehetség mellett az alázat, az egyediség, a kiállás, a magabiztosság és az új ötletek. Egy olyan új, érdekes dolgot, amit nem köp ki a szakma, mert azt gondolom, tudom, mit szeret a közönség, illetve mit nem.

Pár órával a cikk megjelenése után az RTL is megerősítette az infót, az Instagramon egy mesterséges intelligencia segítségével készült képet posztoltak Valkuszról, amihez azt írták:

Most már nem titok! 🥳 Az X-Faktor mentora: Valkusz Milán!🌟

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

X-Faktor (@xfaktorhun) által megosztott bejegyzés


Az RTL április elején leplezte le a zenei tehetségkutató első mentorának kilétét. Ekkor derült ki, hogy az előző évad mentorai közül egyedül Gáspár Laci marad a csapatban. ByeAlex már januárban tudatta a műsor rajongóival, hogy nem kíván visszaülni a mentori székbe, Puskás-Dallos Peti pedig a múlt héten fejtette ki, miért döntött úgy, hogy nem vesz részt az idei X-Faktorban, ahol Herceg Erikát sem láthatjuk viszont.

A tehetségkutató legfőbb riválisa vélhetően a TV2 Megasztár című műsora lesz majd a jövőben, ami hosszú évek után éled újjá a konkurenciánál.

Kapcsolódó
Majka is csatlakozik az X-Faktor mentoraihoz
Új mentor kilétét fedte fel a csatorna.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik