Szórakozás

Majka is csatlakozik az X-Faktor mentoraihoz

Marjai János / 24.hu
Marjai János / 24.hu
Új mentor kilétét fedte fel a csatorna.

2023 decemberében a 24.hu is megírta, hogy Majka visszatér anyacsatornájához, az RTL-hez. A csatorna hétfő délután bejelentette, hogy a rapper-műsorvezető csatlakozik a  2024-es X-Faktor stábjához, mentorként vesz majd rész a tehetségkutatóban Gáspár Laci mellett.

Az nem is volt kérdés számunkra, hogy Gáspár Lacival folytatjuk az x-faktoros együttműködést, és amikor kiderült, hogy Majka fog mellette ülni, akkor nagyon fontos volt azt a szempontot figyelembe venni, hogy ők ismerik egymást. Két nagyon-nagyon határozott személyiség, úgyhogy biztos rengeteg izgalmas pillanatot fognak nekünk okozni a képernyőn

– mondta a két mentor viszonyáról az X-Faktor senior kreatív producere, Verebély Marcell.

Az RTL április elején leplezte le a zenei tehetségkutató első mentorának kilétét. Ekkor derült ki, hogy az előző évad mentorai közül egyedül Gáspár Laci marad a csapatban. ByeAlex már januárban tudatta a műsor rajongóival, hogy nem kíván visszaülni a mentori székbe, Puskás-Dallos Peti pedig a múlt héten fejtette ki, miért döntött úgy, hogy nem vesz részt az idei X-Faktorban, ahol Herceg Erikát sem láthatjuk viszont.

Majka egyébként az elmúlt években a TV2 tehetségkutatójában, a Sztárban Sztár leszek!-ben volt zsűritag Tóth Gabi, Köllő Babett és Pápai Joci mellett.

Hogy a 2024-es X-Faktor további mentori pozícióit kik töltik majd be, egyelőre nem fedte fel az RTL.

Kapcsolódó
Majka ismét az RTL-hez igazolt
Csatlakozik anyacsatornája vezető képernyős személyiségeihez.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik