Élet-Stílus

Az RTL leleplezte a 2024-es X-Faktor első mentorát

RTL
RTL
Hamarosan a többi három mentor személyére is fény derül.

A szerdai Fókuszban elárulták az első mentor nevét, aki zsűrizni fog az X-Faktor soron következő, 12. évadában. Mint kiderült,

Gáspár Laci ismét a mentorok között lesz.

Ezzel az énekes rekordot dönt, ez lesz a hetedik évada a műsorban ítészként. Annak idején ByeAlexszel és Puskás Petivel együtt kezdett, ők azonban nem térnek vissza idén. ByeAlex januárban közleményben is megerősítette, hogy távozik a show-ból, akkor így fogalmazott:

Szép volt. Szerettem. De már nincs dolgom vele. Tavaly is futottunk kört a csatornával, de ismét elmondtam nekik ugyanazt. Szerettem a műsort, de ideje átadnom a székemet egy új mentornak.

Az RTL azt is bejelentette, hogy Gáspár egyedüliként tér vissza a mentorszékbe, új mentortársakat kap maga mellé, ami azt jelenti, Herceg Erikát sem láthatjuk az egy év szünet után újra műsorra kerülő tehetségkutatóban.

A Fókuszból kiderült továbbá: Gáspár Laci hatalmas lelkesedéssel várja, hogy új társaival megkezdje a munkát. Hamarosan az is kiderül, kik érkeznek mellé, kik azok, akik idén mentorálják majd a tehetségeket.

A csatorna ígérete szerint az X-Faktor 2024-ben teljesen megújul, a győztes pedig rekordnyereményt, 36 millió forintot vihet haza.

Kapcsolódó
ByeAlex távozik az X-Faktorból: Jelenleg nem is létezik olyan tévéműsor itthon, ami érdekelne
Nem valószínű, hogy a tévénézők egyhamar műsorban láthatják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik