Élet-Stílus

Sarah Ferguson is üzent a betegségét nyilvánosságra hozó Katalin hercegnének

Neilson Barnard / Getty Images és Odd ANDERSEN / AFP
Neilson Barnard / Getty Images és Odd ANDERSEN / AFP
Sorstársak a rák elleni küzdelemben.

Mint ismeretes, Katalin walesi hercegné péntek este videónyilatkozatban hozta a nyilvánosság tudtára, hogy a rák egy meg nem nevezett formájával küzd, így megkezdődött a kemoterápiás kezelése.

Bejelentése óta többek mellett

  • Rishi Sunak brit miniszterelnök,
  • a szintén rákbeteg III. Károly király,
  • a sussexi hercegi pár,
  • illetve öccse, James Middleton is üzent Vilmos herceg feleségének,
  • miközben az ugyancsak rákkal küzdő Shannen Doherty az Instagram-oldalán írt arról, hogy véleménye szerint a hercegné a nyilvánosság nyomása miatt osztotta meg a világgal az egészségi állapotát.

Nemrégiben Sára yorki hercegné, lánykori nevén Sarah Ferguson – aki tavaly mellrák miatt masztektómián esett át, hat hónappal később pedig bőrrákot diagnosztizáltak nála – szintén a közösségi oldalán fogalmazta meg a Katalin hercegnének címzett gondolatait.

Minden gondolatom és imám a kezelését megkezdő walesi hercegnével van. Tudom, hogy a családja szeretete fogja körülvenni, és mindenki a legjobb eredményért imádkozik. Mint olyasvalakit, aki az elmúlt hónapokban maga is kénytelen volt szembenézni a rák elleni küzdelemmel, csodálattal tölt el, ahogyan nyilvánosan beszélt a diagnózisáról, és tudom, hogy ez rengeteget fog segíteni a tudatosság növelésében. Remélem, most megkapja majd az időt, a teret és a magánéletet a gyógyuláshoz

– zárta gondolatait.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sarah Ferguson (Fergie) (@sarahferguson15) által megosztott bejegyzés

Mindeközben III. Károly király is kezeléseken vesz részt, melyek miatt unokaöccse elmondása szerint nagyon frusztrált, hogy jelenleg nem tud annyit dolgozni, amennyit szeretne.

A Katalin hercegnével kapcsolatos legfrissebb hírekről ide kattintva lehet bővebben olvasni.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik