Szórakozás

Shannen Doherty szerint Katalin hercegné a nyilvánosság nyomása miatt osztotta meg a világgal, hogy rákkal küzd

Charley Gallay / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP és HENRY NICHOLLS / POOL / AFP
Charley Gallay / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP és HENRY NICHOLLS / POOL / AFP
A szintén rákbeteg színésznő a témában írt posztjában hangsúlyozta: attól még, hogy valaki közszereplő, nem lesz a nyilvánosság tulajdona.

Mint ismeretes,

  • Katalin hercegné március 22-én tárta a nyilvánosság elé, hogy a rák egy meg nem nevezett formájával küzd, ami miatt megkezdődött a kemoterápiás kezelése.
  • Videónyilatkozatának megjelenése után Harry herceg és Meghan Markle,
  • illetve az öccse, James Middleton is üzentek a walesi hercegnének,
  • a szintén rákkal küzdő III. Károly király pedig nyilatkozatban méltatta menye bátorságát.

Vilmos herceg feleségének bejelentésére legkorábban Rishi Sunak brit miniszterelnök reagált, aki posztjában úgy fogalmazott:

ez elmúlt hetekben a média bizonyos részei világszerte igazságtalanul bántak a hercegnével, és hasonlóképpen tettek a közösségi oldalak egyes felhasználói is.

A minap Shannen Doherty, aki szintén rákkal küzd, az Instagram-oldalán fogalmazta meg gondolatait a hercegné bejelentésére vonatkozóan.

Az, hogy valaki közszereplő, nem egyenlő azzal, hogy az illető a nyilvánosság tulajdona. Mindannyiunknak jogunk van ahhoz, hogy a betegségünket vagy pusztán az életünket privát módon kezeljük. Ezt a személyt az összeesküvés-elméletek, a birtokolni akarás és a beteges kíváncsiság kényszerítette arra, hogy magyarázatot adjon, mielőtt megbékélt volna a történtekkel, és elmagyarázhatta volna azt a gyerekeinek

– jelentette ki a színésznő, hozzátéve: imádkozni fog azért, hogy Katalin hercegné esete példaként szolgálhasson a nyilvánosság számára ahhoz, hogy képesek legyenek tiszteletben tartani mások magánéletét, függetlenül attól, hogy közszereplők, vagy sem.

Katalin hercegné, az ön erejét pedig csodálom a végtelen megpróbáltatások közepette

– zárta sorait.

Kapcsolódó
Katalin hercegné rákkal küzd
Megkezdődött a kemoterápiás kezelése.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik