Élet-Stílus

Osváth Zsolt a pénteki tüntetésen: Curtis nem érdemli meg, hogy ezen a rendezvényen róla beszéljek

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu
A demonstráció résztvevői ennél többet érdemelnek – véli a tartalomgyártó.

A pénteki, gyermekek és áldozatok védelmében rendezett tüntetésen becslések szerint ötvenezren vettek részt. Az eseményt megelőzően több tucat ismert ember állt ki a kezdeményezés mellet, a támogatók névsorát a szervezők több részletben hozták nyilvánosságra. A listára Széki Attila Curtis neve is felkerült, a rapper azonban nem sokkal később jelezte: tévedés történt, ő ugyanis nem adta a nevét semmilyen megmozduláshoz.

Osváth Zsolt, a tüntetés egyik szervezője az eset után a 24.hu-nak elmondta: telefonon többször is egyeztettek a kezdeményezésről Curtisszel, akivel eddig baráti viszonyt ápoltak. Később a rapper terjedelmes posztban üzent Osváthnak, aki szerinte hazudik, majd azt mondta, a politikai tartalma miatt nem vesz részt a tüntetésen.

A Blikk pénteken a Hősök terén kérdezte Osváthot Curtisről.

Ennek a rendezvénynek az üzenete, a célja jóval nemesebb dolog, mint hogy Széki Attila Curtisről és az ő hazugságairól beszélgessünk. Nem érdemli meg, hogy ezen a rendezvényen én róla beszéljek. Ez a sok-sok ember, aki itt van, ők ennél sokkal többet érdemelnek

– jelentette ki a tartalomgyártó.

Curtis péntek este Instagram-történetben üzent a tüntetőknek:

Hazug banda! Ezért nem mentem.

Kapcsolódó
„Hazug banda!” – Curtis üzent a tüntetőknek
Megemlékezett a Hősök terei tüntetésről, amelyen a szervezők szerint nagyjából 50 ezer ember vett részt.

A tüntetés támogatói lapunknak elmondták, miért tartják fontosnak a kiállást:

Kapcsolódó
„Ez a kiállás nem világnézet kérdése, hanem társadalmi kutya kötelesség” – ismert támogatókat kérdeztünk a pénteki tüntetésről
Görög Zita, Polgár Tünde, Szilágyi Szilvi, Lakatos Márk és Járai Máté elmondták, miért tartják fontosnak a pénteki demonstrációt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik