Élet-Stílus

Curtis továbbra is állítja, van politika az Osváth Zsolték által szervezett tüntetésben

rtl
rtl
Azt nem fejtette ki, mit ért ezalatt.

Hajba kapott Osváth Zsolt és Curtis az interneten keresztül, merthogy előbbi meghívta a rappert a pénteki tüntetésre, amit a Hősök terén tartanak majd, s amit több influenszer és előadó szervezett. Teszik mindezt Odakint most szörnyek járnak – kiállás az áldozatokért, gyerekekért, az egészséges társadalomért címmel, Novák Katalin kegyelmi döntésére reflektálva.

A kronológiai sorrend a következő:

  • Osváth meghívta Curtist, aki elsőre igent mondott.
  • Majd kihátrált, mondván, politikai ügy húzódik a tüntetés mögött, ahhoz pedig nem adná a nevét. Osváthot majdnem minden fórumon letiltotta.
  • Osváth azt mondta lapunknak, „Soha, soha az életben nem használnék fel senkit politikai célokra, pláne nem gyerekeket, és soha nem írnám oda senkinek a támogatók közé a nevét, ha nem akarná támogatni az eseményt.”
  • Később Curtis úgy nyilatkozott, szerinte hazudik Osváth, és kiforgatja a szavait.

Az ügy kirobbanását követően Osváth megosztotta privát beszélgetésüket az ügyről, amelyben Curtis egyetértését fejezte ki a részvételben, amennyiben nem tartalmaz politikát az egész. Osváth szerint ez bizonyíték, a rapper másként hiszi:

Pontosan erről beszéltem én is. Leírtam feketén-fehéren, hogy ha nincs politika, akkor benne leszek. De ez az első pillanatnál megbukott.

Kapcsolódó
Curtis: Ne hazudj, Zsolti! Teljesen kiforgatod, amit mondtam!
Folytatódik a szövevényes történet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik