Élet-Stílus

„Hazug banda!” – Curtis üzent a tüntetőknek

RTL
RTL
Megemlékezett a Hősök terei tüntetésről, amelyen a szervezők szerint nagyjából 50 ezer ember vett részt.

Péntek délután tüntetést tartottak a Hősök terén, amelyen influenszerek mellett többi között Azahriah is felszólalt. (Az énekes beszédének szövegét ebben a cikkünkben mutatjuk.) A tüntetést megelőző napokban több tucat celeb és influenszer is felíratta magát az egyre bővülő támogatói listára, azonban voltak olyanok is, akik inkább nem akartak részt venni a megmozduláson. Köztük van Curtis (illetve Tóth Gabi is), akinek a történetével a napokban több cikkben foglalkoztunk:

  • Curtis bár megjelent a listán, azt üzente, akaratán kívül került fel arra. Megkerestük Osváth Zsolt szervezőt, aki azt mondta, Curtis hazudott, amikor azt állította, nem adta a nevét a tüntetéshez.
  • Curtis aztán üzent Osváthnak, aki szerinte hazudik.
  • Curtis azt mondta, a politikai tartalma miatt nem vesz részt a tüntetésen.

Curtis végül péntek este 24 órán keresztül elérhető Instagram-történetben egy részletet osztott meg a tüntetésből, amit tévén keresztül nézett. Ezen az hallható, ahogy a tömeg „Orbán takarodj!”-ot skandál. Curtis annyit írt a videóhoz:

Hazug banda! Ezért nem mentem.

A 24.hu a napokban kereste Majkát is, hogy megtudjuk, szerinte mennyire politikai, illetve társadalmi a megmozdulás, de annyit válaszolt csak, hogy nem kíván nyilatkozni.

Frissítés:

Szombat délelőttre Curtis törölte a tüntetőket hazugozó Instagram-sztorit.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik